Ringkøbing

Primo Tours er flyvende: Bjarke Hansen vinder eftertragtet pris

For Bjarke Hansen er det vigtigt at have et godt og tæt forhold til de partnere, Primo Tours-koncernen samarbejder med rundt om på forskellige rejsemål. Billedet her blev taget i starten af oktober, hvor Nicholas Mouzakitis viste den danske rejsedirektør rundt ved byggeriet af et nyt luksushotel på den græske ø Korfu, som Primo Tours fra foråret 2019 præsenterer som ny destination. Foto: Henrik H. Breum

Direktøren hos Primo Tours i Ringkøbing, Bjarke Hansen, sikrede sig torsdag aften prisen som Årets Ejerleder 2018 ved et finalearrangement i Hellerup.

Ringkøbing: Chefen hos Primo Tours med hovedsæde i Ringkøbing er flyvende: Bjarke Hansen blev tirsdag i sidste uge kåret som Årets Ejerleder i Vestjylland, og ved et landsfinale-arrangement torsdag aften i Hellerup strøg den 41-årige erhvervsmand atter helt til tops.

Altså kan Bjarke Hansen nu smykke sig med titlen som Årets Ejerleder 2018 i Danmark. I slipstrømmen efterlod han sig fem andre erhvervsmænd og en enkelt kvinde.

I begrundelsen for at tildele Bjarke Hansen den eftertragtede hæder hedder det blandt andet, at han på blot ni år har skabt landets femtestørste rejseselskab - ved blandt andet at fokusere på gammeldags dyder i branchen så som danske guider og dansk personale på alle flyvninger.

Endvidere bliver det pointeret, at Primo Tours-chefen sætter en ære i at finde de helt rigtige partnere blandt flyselskaber og hotelejere:

- Bjarke Hansen er indbegrebet af en ejerleder, der har bygget sin virksomhed op fra bunden og skabt en vækstsucces. Med et stærkt fokus på at skabe de bedste rejseoplevelser for kunderne har han skabt fremragende resultater på såvel top- som bundlinje, siger Mikkel Sthyr, partner i revisionsvirksomheden PwC, der står bag prisuddelingen sammen med Nykredit, Dansk Erhverv og Finans.

Bjarke Hansen er indbegrebet af en ejerleder, der har bygget sin virksomhed op fra bunden og skabt en vækstsucces. Med et stærkt fokus på at skabe de bedste rejseoplevelser for kunderne har han skabt fremragende resultater på såvel top- som bundlinje

Mikkel Sthyr, partner i revisionsvirksomheden PwC

Primo Tours-koncernen

Primo Tours, der har hovedsæde på Rindumgaards Allé 3 i Ringkøbing, blev etableret i slutningen af 2009 - af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen, der kom med mange års brancheerfaring fra henholdsvis Bravo Tours og Højmark Rejser.I 2014 købte selskabet Århus Charter, og to år senere blev også SunCharter en del af koncernen.

Senest har Primo Tours i september i år købt det københavnske rejsebureau Beach Tours.

I 2017-regnskabet blev der noteret et overskud efter skat på 32,7 millioner kroner.

Koncernens nu i alt fire charterselskaber sender i løbet af 2018 flere end 80.000 gæster af sted mod lune himmelstrøg.

I øjenhøjde med gæster

Primo Tours-selskabet omfatter i dag fire charterbureauer, men direktøren og ejeren har ikke et erklæret mål om, at koncernen skal vokse mere, og denne holdning er også blevet bemærket:

- For Bjarke Hansen handler det først og fremmest om at møde gæsterne i øjenhøjde og hele tiden produktudvikle for at kunne imødekomme kundernes behov - også om to år, siger partner hos PwC, Mikkel Sthyr.

Årligt har Bjarke Hansen omkring 100 rejsedage, der blandt andet bliver brugt til at besøge hoteller og knytte tætte bånd til samarbejdspartnere under lune himmelstrøg. Ifølge Mogens B. Sørensen, regionsdirektør hos Nykredit, handler det blandt andet om hårdt arbejde, godt købmandskab og dygtighed - samt evnen og modet til at gå egne veje:

- Sådan lyder opskriften bag Bjarke Hansens succes, hvis resultater outperformer konkurrenter i branchen, lige som de endda har oversteget Primo Tours' egne forventninger til vækst, siger Mogens B. Sørensen.

I det seneste regnskabsår præsterede den Ringkøbing-baserede koncern at lande et overskud efter skat på 32,7 millioner kroner.

Kommerciel og farverig

Bjarke Hansen deler hjertens gerne den fine hæder med sine ansatte, for - som han siger det - så er det "en rigtig stor anerkendelse af den måde, som vi gør tingene på."

Da han i sidste uge vandt den vestjyske del af Årets Ejerleder-konkurrencen, sagde Bjarke Hansen blandt andet, at "vi har nogle konkrete værdier, som vi bygger alting på" - som eksempelvis at være på bølgelængde med charterkunderne:

- Ferie er så vigtigt for os alle sammen i en travl hverdag, så vi skal levere sikkerhed og tryghed undervejs, så gæsterne får en god oplevelse med hjem.

Louise Riisgaard, der er markedsdirektør i Dansk Erhverv, giver den succesrige rejseboss disse ord med på vejen:

- Årets Ejerleder 2018 er en ejerleder, som er autodidakt, farverig, og som med en kommerciel tilgang til branchen, krydret med en vis ydmyghed, er trendsætter for store dele af branchen i dag. Bjarke Hansen er med andre ord en velfortjent vinder.

Studievært på TV 2, Cecilie Beck, var konferencier ved prisuddelingen i Hellerup, hvor erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) var blandt talerne.

0/0
Ringkøbing

The Rocking Ghosts på Fjordgården

Ringkøbing

Konfirmation i Torsted kirke søndag 28. april klokken 10:00

Ringkøbing

Konfirmation i Ringkøbing Kirke, den 28. april klokken 10.00

Ringkøbing

Masja udgiver dogme-plade