Annonce
Debat

Pres på sundhedspersonalet: En mærkelig opfordring

Læserbrev: Det begynder med, at den sygeplejefaglige direktør i Hospitalsenhed Vest, Ida Götke, opfordrer sygeplejersker, der står til vaccination mod Covid 19, til at blive vaccineret dagen før en fridag. Så de eventuelle kortvarige bivirkninger, som nogle får, ikke medfører sygedage.

Det opfatter sygeplejerskerne med rette som en opfordring fra Region Midtjylland – og reagerer med vrede. Ikke mindst fordi de i forvejen føler sig pressede i en situation, hvor de ansatte, både sygeplejersker og andre, har ydet en helt ekstraordinær indsats.

Der går et par dage og så bliver opfordringen trukket tilbage. Det sker i et interview med lægefaglig direktør på hospitalsenhed Midt, Jens Friis Bach.

Heldigvis for det. Men stadig en mærkelig historie. For det er underligt, at opfordringen overhovedet kom. For hele tankegangen er forkert. Det handler ikke om hele tiden at presse medarbejdere, der i forvejen yder en kæmpe indsats, yderligere. Det kommer der simpelthen ikke noget godt ud af.

Vis i det mindste respekt overfor sosu'er, sygeplejersker og læger på vores hospitaler og andre steder, der på grund af pandemien og de følger, den har også andre steder i sundhedssystemet, er pressede til det yderste. Det fortjener de!


Det handler ikke om hele tiden at presse medarbejdere, der i forvejen yder en kæmpe indsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da Dagny Helene Nielsen, Sdr. Vium, købte brudesko for 6000 en-ører hos Kronborg Sko i Tarm - og andre glimt fra før verden gik af lave

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Ringkøbing-Skjern

Efterskolernes formand om falske coronalyntest: - Det dur ikke med halvandet døgns ventetid på en mere sikker test

Annonce