Annonce
Ringkøbing

Præsten rykker i svømmehallen: Gå i vandet under gudstjenesten

Nyt tiltag fra svømmehallens leder, der byder på gudstjeneste i svømmehallen.
Der er rig mulighed for at lege med kendte ordsprog, når der onsdag aften er solnedgangsgudstjeneste i Ringkøbing Svømmehal.
Annonce

Ringkøbing: Sognepræst Jørgen Moeslund er godt klar over, at der er alle chancer for lidt smådrilleri efter solnedgangsgudstjenesten onsdag aften i Ringkøbing Svømmehal.

- Der er risiko for at sætningerne "Står du nu der og hælder vand ud af ørerne?" eller "Er du ikke ude på dybt vand, nu?" vil komme på tale, men det må vi tage med. Jeg synes, at det var en rigtig god idé svømmehallens leder Kim Grøn Hansen kom med, da han foreslog, om vi ikke skulle holde en solnedsgangsgudstjeneste i svømmehallen, siger Jørgen Moeslund.

- Vi vil gerne prøve nogle nye ting af, der falder i vores brugeres smag. Derfor har vi for eksempel haft filmaften og diskotek for børn. Og så synes vi, at det kunne være godt at have et kor i svømmehallen sammen med en fortælling fra Jørgen Moeslund, og så vil det passe perfekt, mens solen går ned, siger Kim Grøn Hansen om ideen.

Om der så vil være en flot solnedgang onsdag aften, er en helt anden sag. Lige nu ser vejudsigten ikke alt for lovende ud...

Solnedgangsgudstjenesten finder sted onsdag 22. maj kl. 21.00. Der er åbent for omklædning fra kl. 20.30. Man kan også deltage uden at gå i vandet. Der er gratis adgang til svømmehallen. Ringkøbing Kirkekor medvirker ved gudstjenesten.

Hvilke tekster fra Bibelen, som Jørgen Moeslund tager fat i til sin gudstjeneste, vil han ikke afsløre, men mon ikke der er en god chance for at 'vandringen på søen' vil blive omtalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce