Annonce
Hvide Sande

Præmie til to millioner: Så har Cassia og Charles fået nøglerne til deres drømmehus

- Nej, hun har aldrig prøvet at svede, siger Charles Christensen - med et glimt i øjet - om sin udkårne Cassia, der stolt sidder med nøglerne til parrets nye sommerhus i Hvide Sande. Han siger da også, at det var ham, der tog det hårde slæb i TV 2-programmet 'Sommerdrømme,' hvor hun til gengæld stod for blandt andet diverse farvevalg og indretning på de 100 kvadratmeter på Dakotavej. Foto: Henrik Breum
Fredag blev der sat et endeligt punktum for første sæson af TV 2-programmet 'Sommerdrømme,' hvor der var et to millioner kroner dyrt sommerhus i Hvide Sande på højkant. Nøglerne til hoveddøren er nu i hænderne på det nordjyske ægtepar Cassia og Charles Christensen.
Annonce

Hvide Sande: Cassia sætter vand over til kaffe, mens Charles tjekker, om der er tilpas med dåseøl på køl i La casa danesa; det danske hus.

Ude på træterrassen er der højt til himlen, der er så blå, at man skulle tro, den lige var blevet malet.

- Her er så dejligt, siger Cassia Christensen, 54 år og fra Brasilien.

Det var dér, hun i 2010 mødte Charles, der dengang sejlede som maskinmester på de syv verdenshave. Det var vist nærmest kærlighed ved første blik, og et par år senere blev de gift i nordjyske Sæby.

I TV 2-serien 'Sommerdrømme' blev det fra 1. april og otte uger frem til fulde bevist, at fugerne er intakte i ægteskabet. I en udmattende gør-det-selv-dyst med tre andre par blev det Cassia og Charles, der vandt et sommerhus til en værdi af to millioner kroner på Dakotavej i Hvide Sande.

Fredag var salgschefen i byggefirmaet Skanlux, Søren Milo, et smut forbi for at overrække blomster, champagne og ikke mindst husnøgler til de glade vindere:

- Det var en kæmpe udfordring, men jeg synes, vi er gode til at arbejde sammen, tilføjer Cassia Christensen, der har en fortid som politibetjent i den brasilianske storby Sao Paolo - i dag arbejder hun som pædagogmedhjælper i Børnehuset Pilekvisten i sin nye hjemby, Frederikshavn.

Jeg vidste godt, hvor Hvide Sande og Ringkøbing lå, men jeg havde ikke været her, siden jeg var ti år. Jeg troede, det var et udsted, men vi fandt hurtigt ud af, hvad området kan.

Charles Christensen, vinder af 'Sommerdrømme'

Annonce

Budget på 310.000 kroner

'Sommerdrømme' gik kort fortalt ud på, at de fire par rykkede ind i et nybygget, nøgent træhus, hvor de hver havde et budget på 310.000 kroner til at få matriklen til at fremstå som et drømmested:

- Da vi var færdige, stod der 64 øre tilbage på kontoen, siger Charles Christensen, der gerne indrømmer, at 'det var mig, der tog det hårde slæb':

- Men vi var to om det, og vi gjorde det sammen, tilføjer han, og fortæller, at fruen på elegant vis har stået for diverse farvevalg, indretning og nips - personligt er hun glad for det feminine aftryk, hun har sat på stuen.

Cassia og Charles har som udgangspunkt haft den holdning, at deres drømmehus ikke skal lejes ud, men nu er han ved at komme på lidt andre tanker, da han har hørt, hvad der kan tjenes på den konto.

Men sikkert er det i hvert fald, at 'Sommerdrømme'-vinderne selv tilbringer den solrige pinseweekend i deres hyggelige La casa danesa, hvor den 63-årige, pensionerede sømand skal have kigget på nogle udendørs fliser, der vist skal lægges om.

Annonce

Blomster på bryllupsdag

Egentlig var Charles Christensen ikke videre begejstret for idéen, da Cassia i sin tid slog til lyd for, at de skulle melde sig som mulige deltagere til det nyskabende TV 2-program. I dag kan han ikke rose hende nok, og hun gør ham da også venligt opmærksom på, at han skal huske blomster, når der venter endnu en bryllupsdag 23. juni.

Den mærkedag skal også fejres i den vestjyske havneby, som Charles ikke kendte ret meget til på forhånd, inden tv-optagelserne gik i gang:

- Jeg vidste godt, hvor Hvide Sande og Ringkøbing lå, men jeg havde ikke været her, siden jeg var ti år. Jeg troede, det var et udsted, men vi fandt hurtigt ud af, hvad området kan.

Charles Christensen købte sin første båd for sine konfirmationspenge, men i sin pensionisttilværelse sejler han for tiden ingen steder. Den ivrige motionsrytter på såvel racercykel som mountainbike er godt tilfreds med, at han og Cassia på sin vis har kastet anker tæt på vesterhavets bølger:

- Jeg ville aldrig kunne overleve i Herning eller Holstebro.

Cassia går ind i stuen og kommer sekunder senere ud med et indrammet foto af sin 35-årige søn, der bor i Spanien.

Han har endnu ikke haft mulighed for at købe en flybillet til Danmark og drømmestedet på Dakotavej, men der kommer en skønne dag ...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce