Ringkøbing

Præmie til fotograf der kan fange Nationalpark Skjern Å i et billede

Det bedste Skjern Å-foto præmieres med overnatning for to på Hotel Skarrildhus. PR foto

Fotokonkurrence skal involvere naturelskere i den kommende nationalpark i Naturens Rige.

Skjern Å: Nationalpark Skjern Å-udvalget under Ringkøbing-Skjern og Herning kommuner samt Den Grønne Følgegruppe er i fuld gang med arbejdet for at sikre, at Danmarks næste nationalpark bliver omkring netop Skjern Å. En del af indsatsen bliver en fotokonkurrence, hvor interesserede borgere kan bidrage med deres billede af den kommende nationalpark.

Ved at pege på naturens skønhed, kan man være med til at bevare den for fremtidige generationer. Og ved at indramme finurligheder og fortræffeligheder i naturen omkring Skjern Å, kan man være med til at udbrede kendskabet til området.

- Nationalpark Skjern Å-udvalget vil bruge bidragene i det videre arbejde med at realisere en nationalpark i Skjern Å-området, lover formand for Nationalpark Skjern Å-udvalget og borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard, i en pressemeddelelse.

Sådan gør man: Tag ud i naturen med et kamera eller en smartphone. Fang det eller de motiver, der rummer essensen af Nationalpark Skjern Å. Udvælg det eller de bedste billeder. Upload billedet i højeste opløsning på hjemmesiden rksk.dk/voresnationalpark

Vinder får overnatning

Det er vigtigt, at man fortæller præcis, hvor billedet er taget. Derved bliver billedet en retningsviser for, hvor den kommende nationalpark kunne ligge.

Deadline for upload af fotos er 21. oktober. Vinderen får en overnatning med middag og morgenmad for to personer på Sinatur Hotel Skarrildhus.

Alle indsendte fotos kan efterfølgende blive brugt i forbindelse med Nationalpark Skjern Å-udvalgets arbejde, herunder også i presseomtaler, på hjemmesiden og på Facebook.

0/0
Ringkøbing

En dag på butikssofaen: Is i farvandet, en ny bluse - og så videre til Toscana

Ringkøbing

Shoppepause: Sofaen skaber vigtige relationer

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

Damtoften har fået sin egen hjertestarter

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost