Annonce
Håndbold

Positiv tendens - Rækker Mølle Håndbolds damer kører sejrene hjem i slutfasen

HMia Hansen var ustyrlig mod Vejle. Mia Hansen scorede nemlig 11 af Rækker Mølle Håndbolds 25 mål i den sikre sejr over Vejle. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds damer er i en god stime. Det er ikke hele tiden, spillet fungerer, men holdet knokler bare videre, og så bliver modstanderne knækket til sidst. Det skete igen lørdag, hvor Rækker Mølle slog Vejle 24-15.
Annonce

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen synes, han er ved at finde en positiv tendens i sit holds kampe.

- Det er noget med, at det godt kan være, spillet ikke kører optimalt, at vi ikke får slået hul, når vi burde gøre det. Men vi bliver ved og ved med at arbejde med tingene, og så på en eller anden måde knuser vi vore modstandere i slutfasen, fortæller Michael Iversen.

Kampen lørdag hjemme mod Vejle var endnu et eksempel på den tendens.

- På papiret står vi med en meget klar sejr. Men det var først i de sidste ti minutter, vi for alvor fik sat tingene på plads, sagde Michael Iversen.

Rækker Mølle startede friskt med føring på 3-0. Der var chancer til mere, men hjemmeholdet fik ikke trukket mere fra. Fra 8-4 blev det 8-7, og ved pausen var føringen kun på 12-9. En føring der altså let kunne have været større.

Defensivt skruede Rækker Mølle endnu mere op efter pausen. Der blev taget godt fat, og i målet var Jette Kristensen meget stærkt spillende.

- Vejle forsøgte at stække vort angreb ved at mandsopdække Mia Hansen, der var sprudlende med 11 mål. Men så satte vi bare Heidi Hansen på mål og spillede syv mod seks i angrebet. Det kunne Vejle ikke dæmme op for, så det nåede aldrig at blive kritisk for os. Vi knoklede bare videre og troede på tingene, fortalte Michael Iversen.

Han var ellers ikke helt tilfreds hele tiden. Men det var mest dommerne, han var efter. Det kostede en udvisning.

- Og så var der et minus ved, at Else Jensen fik direkte rødt kort. I et returløb mente dommerne, at Else kantede en modstander. Men Vejle-spilleren skreg allerede inden, der var kontakt. Hendes knæ gik i stykker, og det var synd for hende, men det var ikke Elses skyld. Else lavede ikke nogen grov tackling, men det kostede altså rødt kort, fortalte Michael Iversen.

Rækker Mølle skal spille i Fredericia på onsdag, inden holdet kan gå på vinterpause på hvad, der i øjeblikket er en andenplads, men som sikkert ændres til en tredjeplads, da AGF kan overhale.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Vejle 24-15

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 11, Maja Bech 4, Louise Tobiasen 3, Ninna Hedegaard 2, Line Hansen 2, Louise Møller 1 og Heidi Hansen 1. Straffekast: Rækker Mølle ingen, Vejle 3 (2). Udvisninger: Direkte rødt kort til Rækker Mølles Else Jensen, en udvisning til træner Michael Iversen og fire udvisninger mere til holdet, Vejle en.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce