Annonce
Ringkøbing

Populært radioprogram lander i Ringkøbing: P4 sender direkte fra koncert på Generator

Marie Key skal lige have fejret en fødselsdag, inden hun lander i Ringkøbing: 7. oktober fylder sangeren og sangskriveren 41 år. Foto: Morten Jerichau
Spillestedet Generator i Ringkøbing lægger scene til, når radioprogrammet TakeOff fredag 16. oktober bliver sendt direkte på P4 i to timer.
Annonce

Ringkøbing: Der bliver muligvis serveret fine sange som 'Uden forsvar,' 'Landet' og 'Uopnåelig,' når det populære P4-program TakeOff fredag 16. oktober letter fra spillestedet Generator i Ringkøbing.

Hovednavnet er således Marie Key. Den 41-årige sanger og sangskriver får selskab af en indtil videre hemmelig gæst, når DR præsenterer letfordøjelig underholdning i to formiddagstimer på denne fredag midt i oktober.


Det bliver ganske gratis at komme ind at overvære udsendelsen.

Anton Bjerg, daglig leder af spillestedet Generator


Med et lyttertal på op imod 800.000 danskere har TakeOff - efter sigende - været et af sommerens absolut mest populære programmer på P4-kanalen.

- Vi har fået muligheden for at lægge scene til den direkte radioudsendelse, hvor der bliver plads til 130 gæster. Det bliver ganske gratis at komme ind at overvære udsendelsen. Det eneste, man skal gøre, er at hente sin billet på Generators hjemmeside, siger spillestedets daglige leder, Anton Bjerg.

Han siger videre, at Marie Key vil give en minikoncert i radioen og på Generator:

- Der bliver rig mulighed for at få en skøn oplevelse. Vi starter kaffemaskinerne op, ligesom man selvfølgelig også kan få sig en øl eller en vand alt efter temperament, når det nu er så tidligt på dagen, siger Anton Bjerg om arrangement, der går i luften klokken ti.

Annonce

Værten er fra Herning

Værten på TakeOff er 55-årige Jesper Bæhrenz, der stammer fra Herning. Han har gennem sin karriere fra starten af 80'erne været involveret i utallige projekter i ind- og udland som radiovært, tv-vært, producer, spiludvikler og manuskriptforfatter.

55-årige Jesper Bæhrenz er vært på P4-programmet TakeOff, der fredag 16. oktober bliver sendt direkte fra spillestedet Generator i Ringkøbing. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

- Vi glæder os utrolig meget til at få besøg af TakeOff. Blandt andet fordi, det er et program, der giver plads til dansk musik og det er det, vi har mest af på plakaten på Generator, siger Anton Bjerg og tilføjer:

- Vi er glade for at kunne være med til at sætte Ringkøbing på Danmarkskortet med det her tiltag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce