Annonce
Tarm

Populær tid i historien: Vikingehavn er i spil som bedste attraktion

Det er populært at opleve historiens vingesus på Bork Vikingehavn. Arkivfoto: Jørgen Kirk
I kampen om at blive kåret som 'Bedste museum om historie' er Bork Vikingehavn oppe mod attraktioner som Moesgaard og Tirpitz.
Annonce

Bork: Som det var tilfældet i 2019, er Bork Vikingehavn også i år nomineret i kategorien 'Bedste museum om historie' - i en konkurrence udskrevet af DanCenter og Danland, der er blandt de største udbydere af ferieboliger og feriecentre i Danmark.

Afstemningen foregår on-line, og det er dermed turister og andet godtfolk, der er med til at afgøre, hvor hæderen skal sendes hen i de enkelte kategorier.

I feltet af historiske attraktioner er Bork Vikingehavn i selskab med blandt andre Nationalmuseet i København, Tirpitz ved Blåvand, Bunkermuseum Hanstholm, Moesgaard ved Aarhus, Kongernes Jelling, Danmarks Jernbanemuseum i Odense og Fregatten Jylland.

- Vi er stolte over den anerkendelse, vi har fået, og vi glæder os over, at DanCenter og Danland igen i år anerkender, hvor dejligt der er på den levende vikingehavn, siger Mette Bjerrum Jensen, direktør ved Ringkøbing-Skjern Museum.

Sidste år afgav flere end 7000 danskere og tyskere deres stemmer, og dengang tog det imponerende Moesgaard Museum sig af titlen i kategorien 'Bedste museum om historie.'

Der er i alt ni kategorier i konkurrencen, der også byder på eksempelvis 'Bedste sommerland', 'Mest seværdige slot' og 'Bedste forlystelsespark.'

Afstemningen løber frem til onsdag 26. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce