112

Opdateret: Politiet efterlyser ponyejer - bliver snart solgt eller aflivet

Den musegrå pony er ved Lønborg. Foto: Politi
Hvis ponyens ejer ikke bliver fundet snart, bliver den solgt eller aflivet.

LØNBORG: I lidt over en uges tid har en musegrå pony spist sig mæt i Naturstyrelsens græs ved Skjern Enge. Ponyen dukkede op onsdag før påske og ingen ved, hvem der ejer den.

- Vi har haft en dyrlæge til at se på den og den er chipmærket. Men chippen er ikke registreret, så vi kan ikke finde ejeren, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing, der nu har efterlyst en ejer to gange.

Ponyen er i god stand, omend den kunne trænge til at få hovene beskåret, oplyser skovfoged Mads Bank-Mikkelsen fra Naturstyrelsen i Blåvandshuk.

- Den er omkring 110 i stang og har i hvert fald en gang været en hingst. Racen er lidt ubestemmelig, men det er ikke en shetlænder eller en islandsk hest. Og så har den en gammel skade i det ene øre, hvor der mangler en flig, fortæller han.

Naturstyrelsen har overdraget sagen om at finde ejeren til politiet. Men endnu har der ikke været nogen henvendelser i sagen. Derfor overvejer politiet nu, hvad der skal ske videre i sagen.

- Den kommer til at stå et par dage mere, men hvis ingen henvender sig, så må vi se om den kan sælges ellers kommer den på de evige jagtmarker, fortæller Bjarne Højgaard.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114, hvis man har informationer om ponyen eller måske ønsker at udvide sin egen hesteflok.

0/0
112

Villa i Hemmet ramt af indbrud

Tarm

Mejeribestyrer får sønner hjem på jazzscenen

Tarm

Skoleklasse vandt bronze i høvdingebold

Tarm

Statsminister synger duet med V-kandidat

Tarm For abonnenter

Faldefærdigt pizzeria forvandlet til fælleshave: Ny byhave skal blive et grønt samlingspunkt

Tarm

17-årig gamer fra Tarm skal til VM i Fortnite: Kan blive mangemillionær

Tarm For abonnenter

Fra grus til græs: Tarm Kirkegård har gennemgået en forvandling

Tarm

Vandring i naturskøn plantage og besøg hos Heimdal Entofarm