Annonce
112

Til marts er det slut: Politidirektør Jens Kaasgaard går på pension

Jens Kaasgaard (t.h.) her i samtale med tidligere justitsminister Søren Pape Poulsen går på pension efter 43 år i politiet. Foto: Morten Stricker
Til marts går politidirektør Jens Kaasgaard på pension. Han afløses af Helle Kyndesen fra Østjyllands Politi, der tidligere har været vicepolitidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi og vicepolitimester i Ringkøbing.
Annonce

Holstebro: Til marts er det slut for politidirektør Jens Kaasgaard.

Han har valgt at gå på pension efter 43 år inden for politiet. Han har siddet på direktørposten i Midt- og Vestjyllands Politi siden oprettelsen i 2006.

- Det har været et enormt privilegium at være ansat i dansk politi. Jeg har været omgivet af gode, loyale medarbejdere og dygtige, dedikerede ledere. Jeg kan med god samvittighed sige, at jeg lader mig pensionere fra et politi, hvor befolkningen aldrig har fået bedre betjening, og hvor de ansatte aldrig har været bedre. Jeg vil gerne sige et stort tak til de mange dygtige kolleger, jeg har haft æren af at arbejde sammen med gennem årene. Politi og anklagemyndighed er et fantastisk sted at være ansat, og jeg har aldrig fortrudt, at dansk politi blev min livsbane, siger Jens Kaasgaard i en pressemeddelelse.

Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg retter en stor tak til den afgående chef.

- Jeg vil gerne sige en stor og helhjertet tak til Jens Kaasgaard, der som politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi har ydet en imponerende og flot indsats både lokalt og nationalt. Jens har været med hele vejen gennem de store forandringer, politiet har gennemgået, og har samtidig – ikke mindst i kraft af sine stærke personlige egenskaber – været med til at sikre et politi med borgeren i centrum. Det bliver et par store sko at fylde ud, men det har jeg fuld tillid til, at Helle Kyndesen kan. Helle har i knapt fem år stået i spidsen for Østjyllands Politi, hvor hun har styrket såvel det borgernære og tryghedsskabende politiarbejde som indsatsen mod den tunge kriminalitet, herunder håndtering af rocker-bandekonflikter. Ligeledes har hun stået i spidsen for flere store udviklingsprojekter til gavn for hele dansk politi. Jeg ønsker både Jens og Helle al mulig held og lykke, siger rigspolitichefen i en pressemeddelese.

Politidirektør i Østjyllands Politi Helle Kyndesen tiltræder som politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi efter Jens Kaasgaard pr. 1. april 2020. Helle Kyndesen har tidligere blandt andet været vicepolitidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi og vicepolitimester i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce