Annonce
Sport

Polterabend på Ibiza må vige for semifinale i Wimbledon

Andrew Couldridge/Reuters
Roberto Bautista Agut skulle egentlig have festet med venner på Ibiza, men det ændrede en kvartfinalesejr på.
Annonce

Hvad er vigtigst? En semifinale på Wimbledons grønne tennisbaner eller en polterabend med en håndfuld venner på partyøen Ibiza?

Det valg stod den spanske tennisspiller Roberto Bautista Agut overfor, efter at han onsdag for første gang i karrieren spillede sig frem blandt de sidste fire i en grand slam-turnering.

Og sporten vandt.

Agut har reorganiseret weekendens festligheder på Ibiza for at kunne koncentrere sig fuldt ud om sin semifinalekamp fredag mod den forsvarende Wimbledon-mester i herresingle, Novak Djokovic.

- Jeg havde planlagt at være på Ibiza lige nu, siger den 31-årige spanier efter sin sejr i kvartfinalen mod Guido Pella fra Argentina.

- Vi havde allerede organiseret det hele. Mine venner, seks af dem, er alle der. Nå, men det føles bedre at være her i London, tilføjer Agut, der skal giftes til november.

Han vil nu forsøge at få vennerne til England.

- Jeg tror, at de flyver ind fredag.

Kampen mod Djokovic bliver uden sammenligning den største i den 31-årige spaniers 14-årige karriere som professionel. Hans hidtil bedste præstation i en grand slam er en kvartfinale i Australian Open i år.

Men to gange i denne sæson har den 23.-seedede slået den serbiske verdensetter.

- Han spiller virkelig godt på græs. Jeg skal spille rigtig god tennis, hvis jeg skal slå ham, siger Roberto Bautista Agut.

/ritzau/AFP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce