Annonce
Skjern

Polsk jagtrejsebureau har fået afdeling i Skjern: Lejer sig ind hos Korsholm

Det er fra denne jagthytte inde midt i Korsholms store butik, at det polske jagtrejsebureau har lejet sig ind. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Messer Hunting lejer sig ind hos Korsholm og driver en afdeling af deres firma videre fra adressen på Jægervej.

Skjern: Jagt i Polen direkte Aps er stiftet af Diana PL i Warszawa i Polen med adresse på Jægervej 5 i Skjern. I direktionen er Pawel Swierk.

Sådan står der at læse i selskabsregistret over nye selskaber, og det er lidt interessant, for på Jægervej 5 i Skjern hører Korsholm til.

- Men det er ganske harmløst, fortæller Korsholms direktør Bjarne Sørensen.

Baggrunden er, at Korsholm sidste sommer solgte Korsholm Jagtrejser til deres polske partnere Messer Hunting.


Det var en del af en proces, hvor vi skilte alt det fra, der ikke drejede sig om outdoor, lystfiskeri, jagt og bøssemagerværkstedet.

Bjarne Sørensen, direktør, Korsholm


- Det var en del af en proces, hvor vi skilte alt det fra, der ikke drejede sig om outdoor, lystfiskeri, jagt og bøssemagerværkstedet. I perioden fra den 1. juli og frem til den 31. januar i år måtte Messer Hunting bruge vort navn og logo og så videre, og de måtte også bruge den træhytte inde i butikken, hvor vi solgte jagtrejser fra, fortæller Bjarne Sørensen.

Siden den 1. februar har jagtrejsebureauet heddet Messer Hunting, som der også står på det tøj, som den daglige leder Brian Madsen har på. Brian Madsen er nu ansat i Messer Hunting.

- Messer Hunting lejer sig ind hos os. De driver en afdeling af deres firma videre fra vores adresse. Hovedparten af deres kunder er danske jægere, så det giver god mening for dem. Det er ejerne bag Messer Hunting, der har oprettet det nye selskab for at have en dansk adresse. Sådan hænger det sammen, forklarer Bjarne Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Anders Eggert fejrede mål-jubilæum: Det skete selvfølgelig med et mål på straffekast

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Hvide Sande

Oprydning og jagten på en halv million plastik-dimser: - Vi kunne godt pege fingre, men det får vi ikke en ren strand af

Annonce