Annonce
112

Polititjek: 15-årige havde de hurtigste knallerter på skolen

Ringkøbing Skole havde besøg af politiet mandag morgen, hvor der blev tjekket knallerter. Arkivfoto: Lars Juul

RINGKØBING: Det var ikke på havnen, men derimod på Ringkøbing Skole, at politi mandag morgen fandt tre knallerter, der var lige lovlig ulovlige. Ordensmagten lagde vejen forbi skolen fra morgenstunden, hvor målet var at tjekke knallerter, og det viste sig, at tre 15-årige skoledrenge havde lidt for meget fart i deres køretøjer. Den ene måtte endog aflevere sin knallert, fordi det ikke er første gang, at politiet har taget ham i at have omkonstrueret sin knallert til at køre hurtigere, end det er lovligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];