Annonce
Debat

Politisk tilhørsforhold?

Læserbrev: En af de fire kandidater til posten som Venstres nye folketingskandidat - Birgitte Vinding - siger, at hun vil flytte hjem til Stauning.

Ikke nu, men "nok om fire-fem år, når børnene er klar til at flyve fra reden".

Der kan ske meget på fire-fem år. Det er for eksempel tre år siden, at Pernille Vermund opstillede til Folketinget for de konservative. Opfundet til rollen af veninden i det nordsjællandske, Birgitte Vinding.

Og det er to år siden, at Pernille Vermund forlod de konservative og stiftede Nye Borgerlige. Birgitte Vinding fulgte med og har siden arbejdet aktivt for Nye Borgerlige.

Det gjorde hun også i maj, da Esben Lunde Larsen meddelte, at han forlader Folketinget. Faktisk var det først i slutningen af juli, at Birgitte Vinding meldte sig ud af Nye Borgerlige.

Det gjorde hun uden at lægge afstand til Nye Borgerliges indvandrerpolitik. Ja, faktisk uden at lægge afstand nogen dele af Nye Borgerliges politik.

I stedet har hun været med til at problematisere, at en af de andre bejlere til posten som Venstres folketingskandidat har et stort netværk i Venstre.

Jeg synes, at det er et langt større problem, at Birgitte Vindings politiske netværk er i Nye Borgerlige. Vælger vi Birgitte Vinding som kandidat, og bliver hun valgt til Folketinget, så risikerer vi, at hun på et tidspunkt forlader Venstres gruppe og rykker hjem til Nye Borgerlige.

Resten af folketingsperioden vil Venstre i Ringkøbing-Skjern være uden repræsentation på Christiansborg.

Tør du løbe den risiko? Jeg gør ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce