Annonce
Debat

Politisk tilhørsforhold?

Annonce

Læserbrev: En af de fire kandidater til posten som Venstres nye folketingskandidat - Birgitte Vinding - siger, at hun vil flytte hjem til Stauning.

Ikke nu, men "nok om fire-fem år, når børnene er klar til at flyve fra reden".

Der kan ske meget på fire-fem år. Det er for eksempel tre år siden, at Pernille Vermund opstillede til Folketinget for de konservative. Opfundet til rollen af veninden i det nordsjællandske, Birgitte Vinding.

Og det er to år siden, at Pernille Vermund forlod de konservative og stiftede Nye Borgerlige. Birgitte Vinding fulgte med og har siden arbejdet aktivt for Nye Borgerlige.

Det gjorde hun også i maj, da Esben Lunde Larsen meddelte, at han forlader Folketinget. Faktisk var det først i slutningen af juli, at Birgitte Vinding meldte sig ud af Nye Borgerlige.

Det gjorde hun uden at lægge afstand til Nye Borgerliges indvandrerpolitik. Ja, faktisk uden at lægge afstand nogen dele af Nye Borgerliges politik.

I stedet har hun været med til at problematisere, at en af de andre bejlere til posten som Venstres folketingskandidat har et stort netværk i Venstre.

Jeg synes, at det er et langt større problem, at Birgitte Vindings politiske netværk er i Nye Borgerlige. Vælger vi Birgitte Vinding som kandidat, og bliver hun valgt til Folketinget, så risikerer vi, at hun på et tidspunkt forlader Venstres gruppe og rykker hjem til Nye Borgerlige.

Resten af folketingsperioden vil Venstre i Ringkøbing-Skjern være uden repræsentation på Christiansborg.

Tør du løbe den risiko? Jeg gør ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern er hårdest ramt i regionen: Men der er ingen ledige testtider i miles omkreds

Danmark

Høje CO2-mål i EU gavner Danmark

Ringkøbing-Skjern

Mandagens coronatal: Med 24 nye coronatilfælde over weekenden er Ringkøbing-Skjern i samme kategori som Hovedstadsområdet

Ringkøbing-Skjern

Forsyningen sikrer sig mod corona: Sender ansatte på hjemmearbejde

Annonce