Annonce
Alarm 112

Mand fængslet efter voldtægtsforsøg på campingplads

Ung kvinde har anmeldt et forsøg på voldtægt nær Sønderborg. En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En dommer ved Retten i Sønderborg har fredag valgt at varetægtsfængsle en 34-årig mand, der er sigtet for forsøg på voldtægt.

Manden er foreløbigt fængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Voldtægtsforsøget skal være begået mod en ung kvinde mandag aften på en campingplads nær Sønderborg.

Politiet ønsker ikke at oplyse offerets alder, eller om hun og den formodede gerningsmand kender hinanden.

Det skyldes, at man ikke ønsker, at offeret skal kunne identificeres.

Den sigtede mand er fra lokalområdet.

JydskeVestkysten skrev tidligere på ugen, at overfaldsmanden opgav sit forehavende mandag aften, da offeret råbte op og slog fra sig.

Manden kærede ikke dommerens beslutning om at varetægtsfængsle ham.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce