Annonce
Skjern

Politiet søger vidner til voldeligt overfald: Mand fik brækket næse og flækket øjenbryn

Politiet tjekkede området ved Ferrodanvej i Skjern med hundepatruljer efter det voldelige overfald natten til lørdag. Foto: Michael Bager
Fire gerningsmænd overfaldt 25-årig, muligvis med en totenschlæger, og med spark og slag i erhvervsområde i Skjern.

SKJERN: En stærkt forslået mand søgte natten til lørdag hjælp hos et firma på Transportvej i Skjern, efter at han var blevet tæsket godt og grundigt af fire mænd, som politiet nu leder efter.

- Det ser grimt ud. Han har en brækket næse, et flækket øjenbrynet og har fået slag og spark over hele kroppen og i ansigtet, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Manden, der er 25 år og kommer fra Holstebro-området, mødtes af årsager, der endnu ikke er klarlagt, med de fire andre mænd på Ferrodanvej, nær Holstebrovej, i en bil. Politiet mener, at Ferrodanvej er gerningsstedet, hvor den 25-årige blev gennembanket af de fire mænd.

Annonce

- Der blev sandsynligvis også brugt et våben af en slags, måske en totenschlæger. Vores hundefører har søgt i området, og der er fundet blod på Ferrodanvej, fortæller Bjarne Højgaard.

25-årig kom på sygehus

Overfaldet er sket i tiden mellem kl. 02.35 og en time frem til kl. 03.30.

- Han fik møvet sig stærkt forslået over til Transportvej, hvor han fik hjælp af nogle, fortæller Bjarne Højgaard.


Det ser grimt ud. Han har en brækket næse, et flækket øjenbrynet og har fået slag og spark over hele kroppen og i ansigtet.

Bjarne Højgaard, lokapolitiet i Ringkøbing


Den 25-årige kom på sygehuset, men har endnu ikke oplyst politiet grundigt nok til, at gerningsmændene er blevet identificeret og fundet.

Der er end ikke informationer om hvilken bil, de fire personer kørte i. Den ene af gerningsmændene er muligvis fra Ringkøbing-området, men indtil videre er det endnu uvist.

Annonce

Vidner søges

Derfor vil politiet gerne have hjælp fra offentligheden.

- Hvis nogen har set eller hørt noget i området omkring gerningstidspunktet, vil vi gerne høre om det, understreger Bjarne Højgaard.

Efterforskningen af det voldelige overfald vil blive foretaget af lokalpolitiet i Herning, der tager mod opkald på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce