Ringkøbing

Politiet: Professionelle stod bag røveri i Astrup

- Der er ingen tvivl om, at bankrøverne har vidst, hvor de skulle ind henne og på hvilket tidspunkt, siger efterforskningsleder Jim Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi om bankrøveriet i Astrup. Foto: Jørgen Kirk

Politiet har sikret sig forskellige spor på gerningsstedet efter røveriet i Faster Andelskasse. Efterforskningsleder vurderer røveriet som "rimeligt professionelt".

Astrup: - Det er rimeligt professionelt lavet. Der er ingen tvivl om, at bankrøverne har vidst, hvor de skulle ind henne og på hvilket tidspunkt, siger efterforskningsleder Jim Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi og fortsætter:

- Man har ikke ladet sig skræmme af, at der var en del personale til stede. Så det her er jo ikke en tilfældighed.

Politiet er fortsat i gang med de tekniske undersøgelser, men man har sikret sig 'forskellige spor' på gerningsstedet, som bliver analyseret.

Det er dog stadig for tidligt i politiets efterforskning til at kunne be- eller afkræfte, om der har været mere end de to engelsktalende røvere, der gik ind i banken torsdag klokken 17.12.

Indtil nu har politiet modtaget flere henvendelser fra borgere, der har gjort observationer og har ringet ind med tips vedrørende køretøjer.

Politiet modtager meget gerne flere henvendelser fra folk, der kan have set noget i tiden omkring røveriet eller i dagene op til.

Faster Andelskasse holder lukket i dag fredag, hvor der kommer en psykolog for at snakke den voldsomme hændelse igennem med de ansatte, der blev beordret ned på gulvet af de to røvere.

0/0
Erhverv

Nu er Michael Rømer autoriseret osteopat

Ringkøbing

Bjarke Hansen: Fjorden skal i spil!

Ringkøbing

Fjordløbet runder Ringkøbing K

Ringkøbing

Manden bag formodet million-underslæb er død

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

Bil trillede om på hovedet

Ringkøbing

Radikale inviterer på lokale egnsretter og politisk debat

Ringkøbing

Oscar i atletikkens top 10