112

Ledte med helikopter: Politiet efterlyser fortsat savnet ung mand

En helikopter deltog mandag i eftersøgningen af den forsundne unge mand fra Hvide Sande. Arkivfoto
Borgerne må gerne tjekke udhuse og skure for at se, om den 24-årige Mathias Damgaard fra Hvide Sande gemmer sig der, lyder opfordringen. Politiet har en formodning om, at han kan være i området omkring Nymindegab.

Opdatering 12/6 2019: Politiet oplyser nu, at man har været i kontakt med Mathias, og efterlysningen er afblæst.

HVIDE SANDE: Den 24-årige Mathias Damgaard fra Hvide Sande, der er forsvundet, kan have brug for hjælp. Derfor beder politiet folk om at holde et vågent øje med ham og tjekke udhuse, skure og lignende steder.

Manden er omkring 180 cm høj og har lyst hår samt rødligt skæg.

Hans familie efterlyste ham natten til tirsdag, efter at man ikke havde været i kontakt med ham siden mandag aften. Der blev sendt en redningshelikopter af sted, men politiet fik kontakt til mandens telefon, og eftersøgningen er derfor afblæst, da han formodes at være i god behold.

Han er dog ikke fundet endnu.

- Vi er lidt bekymret, og vi har ikke talt med ham endnu, så vi er stadig interesseret i at få kontakt med ham. Så hvis nogen ved, hvor han er, vil vi gerne vide det, fortæller Jørgen Dalsgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114, hvis man har oplysninger i sagen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce