Annonce
Vestjylland

Politiet jager bande: 11 varebiler udsat for indbrud

Arkivfoto.
Værktøj for flere hundrede tusinde kroner er blevet stjålet fra varebiler. Politiet er på bar bund.

Holstebro: Adskillige håndværkere stod torsdag morgen op til det triste syn, at deres varebil var blevet brudt op, og indholdet af værktøj var stjålet.

- De er gået efter alt. Det er både tømrere, VVS-folk og andre håndværkere, der er blevet ramt, fortæller politikommissær Knud Lauridsen.

I alt har tyvene slået til mod 11 varebiler - fem i Holstebro, fire i Vemb og to i Ulfborg - som alle stod parkeret ved private boliger.

- Fremgangsmåden har været den samme hver gang. Der er boret et hul ind under låsen i bagdøren på bilerne, hvorefter de har kunnet brydes op. Sammenholdt med tidspunktet peger det i retning af, at det er de samme, der står bag alle indbrud, siger Knud Lauridsen.

Det er ikke endelig opgjort, hvor store værdier, der samlet er stjålet for. Men i de biler, hvor det er opgjort, lyder værdien af det stjålne værktøj på mellem 10.000 og 50.000 kroner, oplyser politiet, der ikke umiddelbart har spor efter gerningsmændene:

- Men de har sandsynligvis været ude for at undersøge, hvor bilerne holdt til på forhånd. Og de har også haft en bil til at køre tyvekosterne væk i.

Det bliver nu op til efterforskningsafdelingen at forsøge at opklare sagen:

- For den enkelte håndværker er det ikke bare tab af værktøjet. Det er også mindst én arbejdsdag, der går tabt, siger Knud Lauridsen.

Oplysninger i sagen til lokalpolitiet i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce