Annonce
Videbæk

Politiet har ingen spor af savnet polsk mand

Marcin Wozniak er sidst set ved Ejstrupvej ved Videbæk lørdag 18. juli. Familien er bekymret for ham og har derfor bedt dansk politi om at efterlyse ham. Privatfoto
Annonce

VIDEBÆK: Den 33-årige polske mand, der er meldt savnet af sin bekymrede familie, forsvandt samme weekend, som han kom til Videbæk.

Marcin Wozniak blev sidst set på Ejstrupvej ved Videbæk lørdag 18. juli. Han var sammen med andre landsmænd kommet til Danmark i en bus for at arbejde på en gård.

- Familien havde kontakt med ham, men han virkede underlig, og ikke som han plejer, ikke nødvendigvis deprimeret, bare anderledes, fortæller politiassistent Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Den 33-årige havde en aftale dagen efter, men den dukkede han ikke op til. Politiet har besøgt gården, hvor betjente talte med hans landsmænd og andre medarbejdere, men ingen har set ham siden lørdag 18. juli. De har heller ikke en ide om, hvor han eventuelt kan være taget hen.

Annonce

Telefonen er ikke tændt

Politiet har forsøgt at lokalisere Marcin Wozniak via hans telefon.


Vi har ingen ide om hvor han kan være, om han er faldet om et sted eller har forladt stedet.

Bjarne Højgaard, lokalpolitiet i Ringkøbing


- Den har sidst været tændt i området syd for Videbæk, hvor han opholdt sig, men har været slukket siden den dag, han forsvandt, fortæller Bjarne Højgaard.

- Vi har ingen idé om, hvor han kan være, om han er faldet om et sted eller har forladt stedet, siger han.

Politiet har derfor ingen indikationer om, hvor manden kan være og har derfor heller ikke grundlag for at iværksætte en større eftersøgning.

Marcin Wozniak er 190 cm høj, almindelig til kraftig af bygning med kort, mørkeblondt hår. Han har et ar på venstre hånd. Det er uvist, hvordan han var klædt lørdag 18. juli. Hvis man har set den polske mand eller har viden om, hvor han opholder sig, skal man kontakte politiet på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce