Annonce
Skjern

Politiet har fængslet 23-årig kvinde for flere indbrud

Den 23-årige kvinde er blandt andet sigtet for at stjæle våben. Foto: Jens Thaysen

Kvinden er også sigtet for at stjæle flere våben. En medgerningsmand er på fri fod.

BARDE/ SKJERN: Fire indbrud i Barde og Skjern-området er muligvis blevet opklaret.

En 23-årig kvinde fra Brande blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger, og hun er sigtet for i alt seks indbrud og et tilfælde af ulovlig våbenbesiddelse.

Den 23-årige blev anholdt tirsdag under omstændigheder, som politiet ikke vil oplyse, da hun ikke var alene om at begå indbruddene. Der er stadig en gerningsmand på fri fod, som politiet skal have fat i.

Kvinden blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør onsdag, hvor resultatet blev, at hun skal sidde varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

Annonce

Stjal også våben

21. september blev der begået to indbrud på Herborgvej ved Finderup og på Vester Bardevej ved Barde.

Her stjal tyvene blandt andet Kay Bojesen-figurer, smykkker, computere, kamera, B&O-udstyr og meget andet. Kvinden og medgerningsmanden menes at stå bag indbruddene.

I maj var makkerparret ifølge sigtelsen i Sædding ved Skjern, hvor der 17. maj var indbrud på Lyngvejen, hvor de også stjal smykker, andre mærkevarer, værktøj, sølvtøj og meget andet til en samlet værdi af 62.640 kroner.

Dagen efter, 18. maj, var der indbrud i en landejendom på Sæddingvej, hvor der udover Royal Copenhagen-porcelæn, it-udstyr, smykker med mere blev stjålet et Beretta-haglgevær og to rifler samt patroner til samtlige tre våben.

Fængsel i mindst to år

Derfor er den 23-årige kvinde også sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, da haglgeværet og riflerne blev transporteret væk fra gerningsstedet.

Hvis hun bliver fundet skyldig i våbenbesiddelsen, står hun til en straf på mindst to år og muligvis mere, da det er en skærpende omstændighed at fragtet våben og ammunition sammen.

Kvinden fra Brande nægter at være skyldig i samtlige forhold, der også tæller to indbrud i private hjem nær Brande i april og maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce