Annonce
Skjern

Politiet giver fødselsdagsgave til Kineseren: Lokale unge mænd har erkendt indbrud

Restaurant Kineseren, som ligger i det tidligere Bundgaards Hotel, fejrer i denne uge sin ét års fødselsdag. Nu kan indehaver Margit Gosvig og personalet også glæde sig over, at to indbrud i restauranten er opklaret. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
Politiet har foreløbigt sigtet to unge mænd fra Borris på henholdsvis 18 og 19 år for indbruddene.
Annonce

Borris: Ærgelsen over at have oplevet to indbrud på fem dage er afløst af vaskeægte fødselsdagshumør hos indehaveren af restaurant Kineseren i Borris, der i denne uge fylder ét år.

Ifølge politikommissær Bjørn Bo fra lokalpolitiet i Ringkøbing er indbruddene nemlig så godt som opklaret.


Det er rigtig rart, at der nu bliver sat en stopper for det nu, hvor indbruddene er opklaret. Det har hverken været rart for os eller personalet at have hængende over hovedet. For vi vidste jo ikke, om de kunne finde på at komme igen.

Margit Gosvig, indehaver af Kineseren


Politiet har foreløbigt sigtet to unge mænd fra Borris på henholdsvis 18 og 19 år for indbruddene. Under ransagning hos de to unge mænd blev der fundet tyvekoster, der stammede fra indbrud hos Kineseren.

Begge mænd har efterfølgende delvist erkendt indbruddene. I dag skal politiet afhøre en tredje  mand i sagen. Det drejer sig om en 19-årig mand, der også bor i Borris.

Meldingen glæder restaurantens indehaver Margit Gosvig, der har været mere end træt af de ubudne besøg og det rod, som gerningsmændene har efterladt.

- Det er rigtig rart, at der nu bliver sat en stopper for det nu, hvor indbruddene er opklaret. Det har hverken været rart for os eller personalet at have hængende over hovedet. For vi vidste jo ikke, om de kunne finde på at komme igen, siger hun.

- Det giver ro på hos personalet, tilføjer Margit Gosvig.

Indbruddene har heldigvis for restauranten ikke smittet af på gæsternes lyst til at spise på Kineseren. Der var godt gang i restauranten på den officielle fødselsdag torsdag, og Margit Gosvig forventer, at der også bliver travlt resten af ugen, hvor der serveres fødselsdagsbuffet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce