Annonce
Alarm 112

Politiet efterlyser tre unge for to overfald i København

Med en uges mellemrum blev to personer udsat for vold på det københavnske S-togsnet. Tre unge mænd efterlyses.

To gange med en uges mellemrum blev to mænd overfaldet af unge mænd på det københavnske S-togsnet, og nu efterlyser politiet tre mænd i forbindelse med overfaldene.

Det første overfald fandt sted omkring klokken 00.30 natten til lørdag den 2. marts. Her blev en mand overfaldet på perronen på Nordhavn Station.

Overfaldsmanden beskrives som 16-20 år, 185 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Han har et skandinavisk udseende og lyst, mellemlangt hår med sideskilning.

Den nat i marts var han iført mørkeblå dunjakke, blå cowboybukser med slidt look og sorte sko.

Natten til den 2. marts gik det ved 00.43-tiden ud over en mand i et S-tog på Nordhavn Station. Han påtalte, at en gruppe larmede i stillekupéen, hvorefter han blev overfaldet med slag og spark af to mænd.

De beskrives begge som 16-20 år, 170 centimeter høje og spinkle til almindelig af bygning. Begge har et mellemøstligt udseende og er lysebrune i huden.

Den ene har kort, sort og kruset hår og var iført mørkeblå dunjakke, mørk hættetrøje, mørkeblå joggingbukser og hvide sko.

Den anden har sort hår, der er kortklippet i siderne. Han havde en sort jakke, mørkeblå cowboybukser og sorte sko på.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Annonce