Annonce
112

Politiet efterlyser: Mand brugte stjålet hævekort ved Handelsbanken

Politiet vil gerne vide om nogen kan genkende denne mand. Foto: Politi

VIDEBÆK: Hvis man genkender manden på billederne, vil politiet gerne vide det. Manden er nemlig mistænkt for at have brugt et Mastercard, der blev stjålet ved et indbrud i en villa mellem Holstebro og Ulfborg.

Manden forsøgte lørdag 13. april at hæve kontanter på kortet ved Handelsbanken i Videbæk. Det gjorde han kl. 14.02, hvor han var delvist maskereret med en Nike-cap og solbriller med et forgyldt stel.

Han beskrives som værende mellem 20-25 år, omkring 180-190 cm høj, almindelig af bygning og med blondt kort hår. Han var klædt i en mørk jakke med orangefarvet lynlås på venstre ærme samt blå cowboybukser og mørke sko.

Borgere, der har oplysninger om mistænktes identitet eller opholdssted, kan kontakte politiet på tlf. 114.

Politiet vil gerne vide om nogen kan genkende denne mand. Foto: Politi
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold

Skjern sejrede sikkert mod oprykkerne - men de kunne have vundet større

Mest læste

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Annonce