Annonce
Skjern

Politiet efterlyser den rette ejer: Hvem har fået stjålet fem gasflasker?

Lokalpolitiet i Ringkøbing står med fem store gasflasker, fyldte og plomberede, som sandsynligvis savnes et eller andet sted. Foto: Lokalpolitiet i Ringkøbing
Annonce

FINDERUP: En mand, der bor på Hestkærvej ved Finderup, fik sig en overraskelse, da han stod op mandag. I nattens løb havde nogen nemlig læsset fem store gasflasker af på hans ejendom.

Gasflaskerne er fyldt og plomberet og af den størrelse, man bruger i industrien.

Han tog et kig på sin videoovervågning og kunne se, at der i ly af mærket havde været en bil med trailer forbi. Han kunne også se tre eller fire mænd, der læssede gasflaskerne af traileren på hans ejendom, hvorefter de forsvandt. Derefter slog han alarm til politiet.

- Man kan ikke se registreringsnummeret på traileren. Det kan man derimod på bilen, men pladerne viste sig at være stjålet, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Politiet formoder, at gasflaskerne er blevet stjålet. Men endnu har ingen meldt dem savnet. Derfor vil politiet gerne opfordre til, at man tæller sine gasflasker for at se, om der mangler nogle eller blot kontakte politiet, hvis man ved noget om sagen.

- Hvis man er den rette ejer, kan man hente gasflaskerne på politistationen i Ringkøbing, siger Bjarne Højgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Annonce