Annonce
Skjern

16-årig dreng ville hjælpe cyklist: Fik blackout og vågnede mellem nogle træer

Den mystiske hændelse med den unge mand og cyklen med det grønne styr skete ved skovstykket nær Vester Marupvej, der går ud til Ringkøbingvej ved Skjern. Politiet vil gerne høre fra folk, der var på strækningen lørdag eftermiddag. Foto: GoogleMaps
Hvis nogen har set en ung mand på en cykel med grønt styr og grønne skærme eller blot været omkring Vester Marupvej lørdag eftermiddag, vil politiet gerne høre om det.

SKJERN: En 16-årig dreng fra Skjern mistede lørdag eftermiddag bevidstheden, da han ville hjælpe en ung mand ved Vester Marupvej nær Skjern.

Senere vågnede han op mellem nogle træer uden at vide, hvordan han kom derhen.

- Vi ved ikke, hvad der er sket. Derfor har vi brug for vidner, fortæller politikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Drengen cyklede lørdag 21. september ad Vester Marupvej i retning mod Ringkøbingvej omkring kl. 13.00-13.15, da han så en danskudseende ung mand på omkring 20-25 år stå i vejkanten med en sort citybike, som havde grønne skærme og et grønt styr. Den unge mand havde brug for hjælp, så drengen parkerede sin egen cykel i vejkanten ved en lille markvej.

Annonce

Drengen fik blackout

- Så sker der noget, der gør, at drengen mister bevidstheden eller får et blackout af en slags. Drengen husker ikke selv, hvad der skete, forklarer Bjarne Højgaard.

Noget senere omkring kl. 15.00 kommer drengen til sig selv og befinder sig mellem nogle træer. Men han har ingen ide om, hvordan han er kommet derhen. Hans egen cykel stod, hvor han parkerede den, mens den anden cykel og den unge mand var væk.

- Han husker ikke, om han er blevet båret eller trukket derind, fortæller Bjarne Højgaard.

I mellemtiden var drengens bror cyklet ud for at lede efter ham, og sammen cyklede de til forældrene, som slog alarm til politiet, efter at sønnen oprevet havde fortalt, hvad der var sket.

Ingen mærker på krop

- Vi undersøgte stedet med det samme og har haft hundepatrulje af sted, fortæller Bjarne Højgaard, der også fortæller, at drengens tøj er ved at gennemgå tekniske undersøgelser.

Den 16-årige drenge har ingen mærker på kroppen, og der er ikke tegn på misbrug af ham. Han er heller ikke blevet bestjålet. Men politiet vil gerne have mere information om, hvad der skete. Derfor beder de alle, som har været i nærheden af Vester Marupvej lørdag om at kontakte politiet.

- Hvis man har gået, cyklet eller kørt på strækningen, vil vi gerne have et opkald. Måske har nogen set cyklen med det grønne styr eller noget andet, som kan hjælpe os til at få det opklaret, lyder opfordringen fra Bjarne Højgaard.

Den unge mand med cyklen var omkring 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Danmarks flotteste hundelufter-park relanceres

Med Ringkøbing K har Ringkøbing fået et pragtfuldt naturområde, som spadserende, motionsløbere, hundeluftere og cyklister straks har taget til sig. Det er bare ærgerligt, at ingen gider bo der. For det er jo den sørgelige kendsgerning. Kun en enkelt pionér har indtil nu købt en bolig i det smukke område. Seneste forsøg på at få gang i boligsalget er også mislykkedes. Kort før sommerferien blev det besluttet at ændre status for en del af de kommende boliger. I stedet for boliger i to plan blev der nu givet plads til 32 ejerlejligheder i henholdsvis stueplan og på 1. sal. Men status er, at efter fem måneder er der ikke solgt en eneste af de nye boliger. Ejendomsmæglerne satser dog på, at der kommer gang i salget, når det første hus med fire lejligheder står klar, og folk kan se, hvordan lejlighederne bliver - ikke mindst udsigten over naturbydelen og fjorden. Forhåbentlig får de ret. Ringkøbing K er et enestående tiltag, der skal vise, hvordan byen kan udnytte udviklingsmulighederne i den korte afstand mellem fjorden, naturen og byen til at udvikle "en mangfoldig og bæredygtig bydel med forskellige boligtyper og boligformer af høj kvalitet og med en tæt-lav bebyggelsesform, der supplerer de traditionelle parcelhusudstykninger", som der står på Naturbydelens hjemmeside. Men er problemet ikke, at der simpelthen ikke er nok mulige købere til de foreslåede boliger? De overlæger fra det kommende supersygehus i Gjødstrup, som Naturbydelens ophavsmænd og ophavskvinder forestillede sig pendle mellem Ringkøbing og Herning, har ikke vist interesse for at flytte vest på, og det samme gælder andre velbeslåede pendlere; det kan måske have noget med trafikforholdene på Rute 15 at gøre … Kendsgerningen er, at Ringkøbings befolkningstal stagnerer. Der bygges fortsat huse, men det er dels i etablerede boligområder, dels i de indre dele af byen, hvor folk køber gamle ejendomme, river dem ned og opfører nye. Det ser ud til, at folk simpelthen ønsker at bo tættere på Torvet. Til gengæld elsker ringkøbingenserne at motionere og lufte hund i Ringkøbing K. Og det er - trods alt - da heller ikke så ilde.

Ringkøbing

- En halv løsning: Sammenlægning af to Ringkøbing-skoler møder kritik

Annonce