Annonce
112

Politi søger pårørende til trafikdræbt 82-årig

Den 82-årige døde på sygehuset i Herning. Arkivfoto: Michael Bager
En 82-årig mand fra Ringkøbing kørte mandag galt på Nørredige.
Annonce

RINGKØBING: En 82-årig mand er afgået ved døden efter en soloulykke i Ringkøbing mandag eftermiddag. I første omgang virkede manden okay og kunne tale med politiet, men halvanden time senere døde han på sygehuset i Herning.

Ulykken skete kl. 17.41, da manden kørte ad Nørredige i sydøstlig retning. Manden ramte et helleanlæg, hvilket en kvindelig fodgænger hørte. Hun vendte sig om og så bilen slingre, hvorefter den ramte endnu et helleanlæg. Derefter fortsatte bilen frontalt ind i et vejtræ, der ramte midt på bilens front.

- Patruljen kom til stedet og talte med manden, der gav en kort forklaring. På det tidspunkt virkede manden okay, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce

Årsag ukendt

Manden blev kørt til sygehuset i Herning, og det var her, at han pludselig døde kort tid efter kl. 19.00. Der blev forsøgt genoplivning, men uden held.

- Vi kender ikke den præcise dødsårsag. Det skal et ligsyn kaste lys over, fortæller Bjarne Højgaard.

Bilinspektører har undersøgt ulykkesstedet.

Den 82-årige, der boede i Ringkøbing, var enkemand, og politiet er nu i gang med at finde pårørende for at oplyse om ulykken.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce