Annonce
Ringkøbing

Politi fik tip om spritbilist - ét minut senere kørte han galt

Politiet rykkede ved 17-tiden tirsdag eftermiddag ud til Herningvej øst for Ringkøbing, hvor der var sket et trafikuheld. Arkivfoto: Kim Haugaard/Scanpix

Ringkøbing: Klokken 17.03 tirsdag eftermiddag blev politiet ringet op af en opmærksom borger, der ville fortælle, at en bil på Skaadsmosevej i Ringkøbing så ud til at have en påvirket mand bag rattet.

Ét minut senere indløb der en ny melding til politiet - denne gang om et trafikuheld på Herningvej. Det blev hurtigt konstateret, at der var tale om den samme bil, der i en blød venstrekurve var kommet ud af kurs. Bilen kørte på tværs af vejbanen, ramte ind i et træ og endte med at ligge på taget, hvorved de to personer i bilen blev fastklemte.

De tilskadekomne - en 35-årig mand og en 39-årig kvinde - blev kørt til sygehuset i Herning, hvor der også blev taget en blodprøve på manden, så det kan dokumenteres, hvad han eventuelt var påvirket af, da trafikuheldet skete.

Såvel kvinden som manden lever uden fast folkeregisteradresse.

I forbindelse med rednings- og oprydningsarbejdet på stedet var Herningvej spærret i en kortere periode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce