Annonce
Alarm 112

Politi efterlyser vidner til overfald på hundelufter i Ishøj

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En hundelufter blev i marts overfaldet af en ukendt gerningsmand med en køkkenkniv. Politi søger vidner.
Annonce

Politiet efterlyser vidner til et knivoverfald på en kvindelig hundelufter i Ishøj i marts. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse mandag.

Kvinden blev overfaldet fredag 15. marts omkring klokken 19 af en ukendt gerningsmand med en køkkenkniv.

Under overfaldet kom kvinden lettere til skade, oplyser politikommissær ved Københavns Vestegns Politi Andreas Mollerup.

- Hun pådrog sig skader, som kan være opstået efter overfald med kniv, siger han.

Overfaldet skete på Ishøjstien ud for Baldershøj 24 i Ishøj. Gerningsmanden forsøgte at frarøve kvinden hendes hund, hvilket mislykkedes.

I forbindelse med overfaldet blev gerningsmanden bidt i låret af kvindens hund. Derfor kan han have haltet på det ene ben, da han efterfølgende stak af fra stedet.

Kvinden har over for politiet beskrevet manden som 40-50 år gammel og 180-190 centimeter høj. Han var almindelig af kropsbygning, lys i huden og talte gebrokkent engelsk med dansk accent.

På gerningstidspunktet var han iført en knælang mørk jakke med hætten trukket op over hovedet. Desuden havde han armygrønne gummistøvler på.

Den kvindelige hundelufter havde tidligere samme dag spottet manden to gange. Det gjorde hun ved et naturområde mellem Ishøj Bygade og Pilemarksvej tæt på Ishøj Landsby.

Det samme havde to andre vidner.

Politikommissæren oplyser, at det ikke er lykkedes politiet at finde frem til gerningsmanden ud fra de foreløbige spor i sagen.

Derfor opfordres borgere til at tage kontakt til Københavns Vestegns Politi, hvis man har set eller kender til gerningsmanden. Det kan gøres på telefon 43861448.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce