Annonce
Ringkøbing-Skjern

Polartur i Snogdal blev kæmpe-succes: Folk strømmede til Wild West Walk'n'run i Spjald

De røde flag bragte vandrerne rundt på en cirka fem kilometer lang tur i Snogdal Plantage. Privatfoto.
Masser af vestjyder valgte at bruge et par timer i løbet af weekenden på at følge de røde flag i Snogdal Plantage. Skovfoged Poul Gregersen er godt tilfreds med interessen.
Annonce

SPJALD: Det var bidende koldt, og vintervinden drev tårerne frem i øjnene på folk; men det forhindrede ikke kommunens og Sundhedscenter Vests nye motionstilbud, Wild West Walk'n'Run, i at blive en succes.

Efter alle rapporter at dømme strømmede folk til Snogdal Plantage hele weekenden. Til Dagbladet oplyser en læser således, at p-pladsen inde i plantagen var fyldt helt op, så han måtte holde på en mark ved rute A11, hvor der var endnu flere køretøjer.

- Over 50 i alt, skriver han i en mail til avisen.

Skovfoged Poul Gregersen, der sammen med naturvejleder Sabine Jensen har planlagt ruten, bekræfter, at der var rigtig mange mennesker ude i plantagen.

- Vi ved endnu ikke, hvor mange der har været. Vi har godt nok en tæller i plantagen, men vi har ikke fået det gjort op endnu. Jeg har dog også fået mails fra folk, og jeg kan læse på Wild West Walk'n'Runs Facebook-side, at der har været rigtig mange, sagde han mandag morgen.


Nu bliver flagene samlet ind igen mandag formiddag; det er FrivilligVest i samarbejde med lokale foreninger, der står for det. Og torsdag bliver de så sat op igen i Tarm Kommuneplantage.

Poul Gregersen, skovfoged.


- Jeg er lidt overrasket over, at der ser ud til at være kommet så mange. Det var trods alt pænt koldt. Men jeg er selvfølgelig glad for det; der er trods alt et vist arbejde forbundet med at sætte ruten op, så der er dejligt, at folk benytter sig af den, siger han.

Annonce

Masser af ros

Læser man kommentarerne på Wild West Walk'n'Runs Facebookside, er der i alt fald rigtig mange, der giver udtryk for deres tilfredshed:

"En skøn travetur i går. Vi er to pensionister og en pensionisthund, og vi blev udfordret på balancen og flere bakker, og vi skulle også nyde udsigten. Rigtig dejlig tur og sjovt at følge alle de røde flag", lød en typisk kommentar.

Naturvejleder Sabine Jensen havde plantet hundredvis af røde flag i Snogdal Plantage for at vise folk vejen. Foto Poul Osmundsen.

"Tak for et godt initiativ. Vi fornemmede tydeligt, at I har moret jer, mens I lavede den mest finurlige rute. Vi oplevede virkelig den flotte skovbund. Og nød den knirkende sne, nu skirejser er aflyst", skrev en anden.

"Hjemme igen med røde kinder og ro i kroppen. Sikke en dejlig tur!", lød en tredje kommentar.

- Nu bliver flagene samlet ind igen mandag formiddag; det er FrivilligVest i samarbejde med lokale foreninger, der står for det. Og torsdag bliver de så sat op igen i Tarm Kommuneplantage, siger Poul Gregersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Erhverv

Bent giver butiksruderne en gratis omgang: Vi har ikke været så hårdt ramt af coronanedlukningen som de handlende

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Ringkøbing-Skjern

Søndagens coronatal: Ingen nye smittede dagen før afgangseleverne vender tilbage skole

Annonce