Annonce
Ringkøbing IF

Pointhøsten er begyndt, men RIF ligger sidst: Sidsteplads vil ikke være tilfredsstillende

Casper Petersen skovlede bolden ind med det kolde højre, da hans mål onsdag sørgede for 1-1 mod Jammerbugt FC. Foto: Jørgen Kirk
Fire point i de sidste to kampe har givet Ringkøbing IF et boost. Nu er målet at komme væk fra dumbopladsen i oprykningsspillet, mener målscorer Casper Petersen.

RINGKØBING: To gange på en sæson. Så mange gange er det lykkedes for Ringkøbing IF at hente et point i 2. division, hvis vestjyderne er kommet bagud med 1-0. Onsdag aften var gang nummer to, da RIF gik fra at være bagud 1-0 til at snuppe det ene point med 1-1 mod Jammerbugt FC.

Det lille comeback i onsdagens opgør vækker glæde hos anfører og målmand Mads Petersen. For som statistikken viser, har det ikke været hverdagskost for RIF at kunne komme tilbage i kampe, de har været bagud i.

- Det betyder helt klart noget for selvtilliden. Det er fedt, at vi er kommet så langt nu. For vi mødte også et rigtig godt Jammerbugt-hold, siger Mads Petersen.

Annonce

Det giver selvtillid, at vi kunne vinde over Skive og kunne følge op på det ved at spille uafgjort med Jammerbugt, som også er et rigtig godt hold. Det giver selvtillid og tro på, at vi kan være med mod alle hold.

Casper Petersen, Ringkøbing IF

Fire point i to kampe giver selvtillid

Både han og RIF’s eneste målscorer i kampen, Casper Petersen, glæder sig over, at RIF for anden runde i træk hentede point. I de fire første kampe i oprykningsspillet gik RIF pointløse fra banen. Hvis man også havde tabt mod Jammerbugt, ville statikken hedde fem nederlag i seks kampe.

Nu kan de blåhvide vestjyder omvendt se på fire point i de to sidste opgør og have en tro på, at man godt kan spille op med holdene i oprykningsspillet.

- Det giver selvtillid, at vi kunne vinde over Skive og kunne følge op på det ved at spille uafgjort med Jammerbugt, som også er et rigtig godt hold. Det giver selvtillid og tro på, at vi kan være med mod alle hold, siger Casper Petersen.

Målmand Mads Petersen bakker op:

- De betyder sindssygt meget, for ellers kunne vi have haft fornemmelsen af, at Skive-kampen var en engangsforestilling, siger RIF-anføreren.

Mål at komme væk fra dumboplads

Pointhøsten i oprykningsspillet er altså nu kommet i gang for RIF. Uafgjort onsdag var bare ikke nok til at holde sig væk fra sidstepladsen i oprykningsspillet, fordi de andre bundhold vandt. Selvom RIF ikke kan rykke ud ved at ende sidst i oprykningsspillet, er det en plads, Casper Petersen gerne vil væk fra.

For ganske vidst er oprykningsspillet en mulighed for, at RIF kan prøve sig af mod de bedste hold i 2. division, og det er en chance for at holdet kan blive bedre sammen, og at hver enkelt spiller kan udvikle sig. Men det er også vigtigt for RIF’s venstre back, at vestjyderne viser, de kan være med i rækken.

- Det kan da være et mål i sig selv ikke at slutte på sidstepladsen. Hvis vi ender der, har vi været de dårligste i oprykningsspillet, og det er ikke tilfredsstillende, siger Casper Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Falck fyrer 300 ansatte i Danmark

Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce