Annonce
Ringkøbing-Skjern

Plusser og minusser - det positive var noget kvalitet i Rækker Mølles forsvar

Endnu en gang blev Mia Hansen til venstre topscorer for Rækker Mølle Håndbold med sine fem mål mod Kolding HK. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Rækker Mølle: Plusser og minusser.

Sådan gjorde træner Michael Iversen det hele op, da Rækker Mølle Håndbolds damer havde tabt 22-18 hjemme mod Kolding HK fredag aften.

- Det positive var, at vi er begyndt at få noget kvalitet i forsvaret. Forsvaret skal være vores base. Så kan vi bygge på derfra. I dag dækkede vi godt op i de første ti minutter. Så var der ti minutter, hvor vi ikke tacklede, og efter det var forsvaret godt igen, og det varede resten af kampen, fortalte Michael Iversen.

Til gengæld havde Rækker Mølle utroligt svært ved at score mod et fysisk stærkt og gennemrutineret mandskab fra Kolding.

- Vi havde ingen tålmodighed. Der blev afsluttet alt for hurtigt. Det var kun, når vi spillede med en stregspiller i bagkæden, at vi fik sat nok afleveringer sammen. Vores syv mod seks gav også nogle mål, men vi blev også straffet for det, så det blev ikke det våben, vi havde håbet på. I første halvleg var vi gode i kontrafasen, men vi havde ikke luft til at køre på i samme fart efter pausen, og derfor nåede vi aldrig helt op, når der var mulighed for det. Vi havde for få gennembrud på ydersiden. Det kan ses ved, at vi slet ikke fik straffekast, mens Kolding fik fem. Heidi Hansen var god i målet i anden halvleg, og fløjene Ida Bæk Olesen og Emma Julie Madsen gjorde det også godt, fortalte Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Kolding HK 18-22 (10-13)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 5, Louise Tobiasen 4, Ida Bæk Olesen 3, Klara Grosen 3, Emma Julie Madsen 2 og Louise Larsen 1.

Straffekast: Rækker Mølle ingen, Kolding 5 (5 mål).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce