Annonce
Videbæk

Plejehjem hapser ny leder fra nabobyen

Plejehjemmet Centerparken i Videbæk står over for et lederskifte. Arkivfoto: Jørgen Kirk
24. september begynder Stina Moustgaard Laustsen som enhedsleder på Centerparken i Videbæk.
Annonce

VIDEBÆK: Beboerne på Vorgod Ældrecenter skal vinke farvel til deres enhedsleder. Stina Moustgaard Laustsen begynder nemlig som ny enhedsleder på Centerparken i Videbæk 24. september.

Jobbet i Videbæk blev ledigt, fordi den nuværende leder Connie Farsinsen, 52 år, har fået lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer og begynder som lokalleder på Engparken i Brande. Hun har været glad for de fire år, som hun har været enhedsleder på Centerparken i Videbæk.

- Det har været både spændende og udfordrende, og jeg synes, vi har udrettet meget på de fire år, siger hun og nævner blandet andet kompetenceudvikling blandt personalet, en udvidelse af sansehaven og en idebank samt tættere samarbejde med lokale foreninger, skole, børnehaver og kirke.

- Jeg har været rigtig glad for at være her. Det er et dejligt sted med et godt personale, søde beboere og pårørende og en supergod vennekreds. Jeg kommer til at savne det, siger Connie Farsinsen.

Connie Farsinsen stopper efter fire år som enhedsleder ved Centerparken i Videbæk. Privatfoto

Stina Moustgaard Laustsen er 43 år og bor i Holstebro Kommune. Hun er uddannet sygeplejerske i 2004 i Holstebro og har tidligere arbejdet på neurologisk afdeling på byens sygehus. Fra 2010 arbejdede hun som sygeplejerske på Vorgod Ældrecenter, hvorefter hun i 2016 fik stillingen som enhedsleder.


Jeg har været rigtig glad for at være her. Det er et dejligt sted med et godt personale, søde beboere og pårørende og en supergod vennekreds. Jeg kommer til at savne det.

Connie Farsinsen, afgående leder på Centerparken i Videbæk


Stina Moustgaard Laustsen er ny enhedsleder på Centerparken i Videbæk. Hun forlader dermed samme stilling på Vorgod Ældrecenter. Privatfoto

Sundhed og Omsorg ved Ringkøbing-Skjern Kommune skal nu i gang med at rekruttere en ny enhedsleder til Vorgod Ældrecenter og forventer, at stillingen vil være besat 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Fra i morgen kan du testes for coronavirus i Tarm

Ringkøbing-Skjern

Torsdagens smittetal: Der er ikke fundet nye smittetilfælde i Ringkøbing-Skjern det seneste døgn

Annonce