Skjern

Plejehjem fejrer jubilæum med fest og udvidelse

Der er flere store ting på vej til Stauning Friplejehjem. I samme år som 10-års jubilæet bliver plejehjemmet udvidet med to nye lejligheder, og plejehjemsleder Karina Nielsen er i gang med at indhente tilbud på nyt kaldeanlæg. Privatfoto

Friplejehjemmet i Stauning fejrer sit 10-årsjubilæum med en festmiddag og endnu en udvidelse fra 13 til 15 lejligheder.

Stauning: På lørdag 9. februar er det 10 år siden, at Stauning Friplejehjem første gang slog dørene op. Festlighederne begynder klokken 16 med musikalsk underholdning for alle i Stauning Kirke ved Inge-Dorthe Kaasgaard og Inger Kold.

Derefter er der åbent hus med vin og kransekage på Stauning Friplejehjem og afsløring af en stor tung gave fra friplejehjemmets støtteforening.

Klokken 18.00 står støtteforeningen for et en jubilæumsfestmiddag i Stauning Sognegaard, hvis rammer med 180 tilmeldte gæster bliver fyldt til bristepunktet.

Selvom plejehjemmet nu har eksisteret i et årti, var det ikke helt nemt i de første år, men i dag er plejehjemmets økonomi så solid, at bestyrelsen har besluttet at udvide de nuværende 13 lejligheder til 15 i løbet af 2019.

Efter planen står de to nye lejligheder klar til brug i juni. Det er anden gang, at Stauning Friplejehjem bliver udvidet i de ti år, det har eksisteret, lyder det i en pressemeddelelse fra plejehjemmet.

Der er også blevet lavet flere andre store investeringer i årenes løb. For et par år siden blev der installeret loftlifte i alle lejligheder, og året efter kom det nye gulve på hele plejehjemmet.

Ifølge plejehjemsleder Karina Nielsen så indhenter de for tiden også tilbud på nye kaldeanlæg.

25-30 medarbejdere

Stauning Friplejehjem er i dag arbejdsplads for 25-30 ansatte. De fleste på deltid med en gennemsnitlig arbejdsuge på 28 til 30 timer.

Plejehjemsleder Karina Nielsen skjuler ikke sin glæde over at være deres leder.

- Vi har en nærhed og en dialog med hinanden og med beboerne, så jeg tænker, at mine medarbejdere rigtig, rigtig gerne også måtte passe nogen af mine kære, som jeg holder af. Det gør mig tryg, rolig og glad som leder, siger Karina Nielsen i en pressesmeddelelse.

0/0
Skjern

Aktivitetsdag rystede efterskole og handicappede sammen: Vi er alle forskellige og gode, som vi er

Skjern

Så kom fårene på lyng

Skjern

Konfirmationer i Skjern Kirke søndag den 28. april

112

Politiet kørte til én forbrydelse - sigtede ung mand for en anden

Skjern

Specialefterskole har bygget ud: Bedre undervisning og mere sang

Skjern

Laksene venter på slusen og bedre vejr