Annonce
Erhverv

Pladsmangel: HSHansen fra Lem udvider i Esbjerg

10. oktober rykkede HSHansen Direct-afdelingen i nye og større lokaler i Esbjerg. Foto: Jesper Madsen
Øget omsætning og flere medarbejdere har sendt HSHansen fra Lem i nye og større lokaler i Esbjerg. - Der har været en voldsom stigning i omsætning og aktivitet, lyder det fra salgs- og marketingchef, Jesper Madsen.

LEM/ESBJERG: Der er godt gang i salget for alufacade-virksomheden HSHansen fra Lem. Virksomheden, der så dagens lys i Lem tilbage i starten af det 20. århundrede, har afdelinger i blandt andet København, Aarhus og Esbjerg.

Netop i Esbjerg trådte man torsdag 10. oktober ind i nye og dobbelt så store kontorlokaler på Spangsbjerg Møllevej i Esbjerg. Det sker kun to år efter, at man rykkede i lokaler på Høgevej i Esbjerg.

- Vi er blevet 17 personer mere i HSH Direct-afdelingen de seneste to år, så der har været en voldsom stigning i omsætning og aktivitet. Vi er flyttet ud på Spangsbjerg Møllevej, fordi der er mere plads, og fordi vi har ambitioner om at udvide, siger HSHansens pressekontakt, salgs- og marketingchef, Jesper Madsen.

Afdelingen HSH Direct har fokus på små og mellemstore entrepriseopgaver i størrelser op til 15 millioner kroner, og med det nye og større kontorområde i Esbjerg satser man på mere udvikling i det sydjyske.

- Syd– og Sønderjylland er et marked med stort potentiale. De seneste år har vi fået en større markedsandel i området, både lokalt i Esbjerg, i hele Syd- og Sønderjylland samt i resten af Danmark. Herudover har vi fokus på Norge, hvor vi allerede har en håndfuld gennemførte projekter, lyder det fra afdelingschef hos HSH Direct, Torben Ilsøe Nielsen, i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for os at være nærværende nationalt, og med de nye lokaler er vi rustet til at vækste yderligere og bringe vores kompetencer i spil, siger han.

Trods udvidelsen i Esbjerg hører både virksomhedens administration og produktion altså stadig til i Lem.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce