Annonce
Erhverv

Pladsmangel: HSHansen fra Lem udvider i Esbjerg

10. oktober rykkede HSHansen Direct-afdelingen i nye og større lokaler i Esbjerg. Foto: Jesper Madsen
Øget omsætning og flere medarbejdere har sendt HSHansen fra Lem i nye og større lokaler i Esbjerg. - Der har været en voldsom stigning i omsætning og aktivitet, lyder det fra salgs- og marketingchef, Jesper Madsen.

LEM/ESBJERG: Der er godt gang i salget for alufacade-virksomheden HSHansen fra Lem. Virksomheden, der så dagens lys i Lem tilbage i starten af det 20. århundrede, har afdelinger i blandt andet København, Aarhus og Esbjerg.

Netop i Esbjerg trådte man torsdag 10. oktober ind i nye og dobbelt så store kontorlokaler på Spangsbjerg Møllevej i Esbjerg. Det sker kun to år efter, at man rykkede i lokaler på Høgevej i Esbjerg.

- Vi er blevet 17 personer mere i HSH Direct-afdelingen de seneste to år, så der har været en voldsom stigning i omsætning og aktivitet. Vi er flyttet ud på Spangsbjerg Møllevej, fordi der er mere plads, og fordi vi har ambitioner om at udvide, siger HSHansens pressekontakt, salgs- og marketingchef, Jesper Madsen.

Afdelingen HSH Direct har fokus på små og mellemstore entrepriseopgaver i størrelser op til 15 millioner kroner, og med det nye og større kontorområde i Esbjerg satser man på mere udvikling i det sydjyske.

- Syd– og Sønderjylland er et marked med stort potentiale. De seneste år har vi fået en større markedsandel i området, både lokalt i Esbjerg, i hele Syd- og Sønderjylland samt i resten af Danmark. Herudover har vi fokus på Norge, hvor vi allerede har en håndfuld gennemførte projekter, lyder det fra afdelingschef hos HSH Direct, Torben Ilsøe Nielsen, i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for os at være nærværende nationalt, og med de nye lokaler er vi rustet til at vækste yderligere og bringe vores kompetencer i spil, siger han.

Trods udvidelsen i Esbjerg hører både virksomhedens administration og produktion altså stadig til i Lem.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Mellemstort kvægbrug er gået konkurs

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Annonce