Annonce
Ringkøbing

Plads til smil i svær tid: Skuespillere rykker ud for at underholde ved plejehjem

Tre skuespillere fra Teatret OM optræder torsdag eftermiddag under åben himmel uden foran tre plejecentre i kommunen - to i Ringkøbing og ét i Lem. Arkivfoto: Morten Stricker
Skuespillere fra Teatret OM i Ringkøbing besøger torsdag eftermiddag tre plejecentre - for at hylde personalet og for at give beboerne lidt tiltrængt adspredelse.

Ringkøbing-Skjern: Hvis vejrudsigten holder, byder torsdagen på solstrejf over Vestjylland, og det kan være godt for sindsstemningen i sådan en tid med urolige vinde over verdenshavene.

Vi kan ikke give hinanden hverken kærlige kram eller klap på skulderen, men der er andre måder at sige tak på.

Det ved de noget om på Teatret OM i Ringkøbing, hvor tre skuespillere - Sandra Pasini, Annemarie Waagepetersen og Jori Snell - har sat sig for at sprede lidt glæde uden for tre af kommunens plejecentre torsdag eftermiddag.

- Skuespillerne underholder med sang og musik for de beboere, der ikke længere har så store muligheder for adspredelser i hverdagen. Samtidig er det også en form for hyldest til de mange plejere og øvrige ansatte, der knokler for at få hverdagen til at hænge sammen for beboerne, siger Tove Kristensen, der er leder af administration på det vestjyske egnsteater.

Annonce

Musikalsk underholdning

De ældrecentre, der midt på eftermiddagen torsdag får et fornøjeligt besøg, er disse tre i nævnte rækkefølge:

Ringkøbing Plejehjem på Bellisvej, Fjordparken Ældrecenter på Holmelunden i Ringkøbing og Rosenlunden i Lem.

Tove Kristensen oplyser, at der ikke er tale om en egentlig forestilling:

- Det er musikalsk underholdning med sang og musik, siger den administrative leder på Teatret OM.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce