Annonce
Skjern

Pigespejderne vil give flere piger våde hænder og mudder i ansigtet

Pigespejderne i Skjern vil give flere piger våde hænder og mudder i ansigtet: Pressebillede
Frisk luft og fællesskab er på programmet, når De grønne pigespejdere i Skjern inviterer alle piger i 0.-3. klasse med til en plaskvåd formiddag lørdag 26. september kl. 10 -13, hvor pigerne skal undersøge og lege med vand.
Annonce

Skjern:  I november sidste år genstartede en gruppe aktive pigespejdere pigespejdergruppen i Skjern, og gruppen har været i gang siden. Som pigespejder er man næsten altid udenfor, når man er til spejder.

- Det kan noget helt særligt, når vi er udenfor. Vi har uforudsigeligheden i vejret, som får os til at tænke i alternative løsninger, vi mærker vinden i håret, vi snuser og smager. På samme tid pirrer det vores kreativitet og nysgerrighed, fordi der ikke er faste rammer eller en bestemt måde vi skal være på, fortæller Charlotte, der er spejderleder hos De grønne pigespejdere i Skjern

Lørdag 26. september vil deltagerne blive mødt af både erfarne spejderledere og pigespejdere, der har forberedt et spejderløb til fire verdenshjørner, hvor pigerne skal undersøge, eksperimentere og lege med vand. Deltagerne får også mulighed for at træne deres mod, når de skal smage på madvarer med bind for øjnene.

- Det er selvfølgelig en sjov aktivitet, men vi gør det også, fordi vi vil vise pigerne, at hvis man vover pelsen en smule kan det give fantastiske oplevelser, siger Lisbet, der er den spejderleder, der står for eventet

- Vi håber, at vi med dagen kan vise nye piger, hvad det egentlig går ud på at være pigespejder. Og som spejder, så er vi altså mere til action end flotte ord, derfor vil vi hundrede gange hellere vise, hvad vi laver end holde et foredrag om det, siger Lisbeth.

Nye pigespejdere er altid velkomne. Kontakt Lisbet på 22527279 eller feldballe@pigespejder.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Skjern For abonnenter

Far sløjfede et dige for 27 år siden - nu har sønnerne fået dom for, at de skal bygge det igen

Ringkøbing

Handelsskoleelev ramt af corona: Elever og lærere skal blive hjemme

Annonce