Annonce
Ringkøbing

Piger inviteres til tre timers leg med bold

DBU står bag konceptet 'Pigeraketten', der henvender sig til boldglade piger i alderen fra fem til 11 år. Pressefoto

Ringkøbing: Er du en pige mellem fem og 11 år, så kan du få dig en glad oplevelse lørdag 17. august i Ringkøbing.

Her fyrer Rindum SU op under DBU-konceptet 'Pigeraketten', der fra midt på formiddagen og tre timer frem byder på sjov og masser af fodboldaktiviteter.

Arrangementet er for alle, det er gratis og uforpligtende:

- Alle er velkomne - uanset, om man har prøvet fodbold før eller er helt ny, siger Mikkel Juulsgaard fra Rindum SU.

På banerne bag ROFI-Centret står frivillige fra klubben og en instruktør fra DBU klar lørdag formiddag, hvor det er helt okay at tage mor eller far med på sidelinjen.

Når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce