Navne

Pia er tilbage i "parfumehuset"

Pia Maria Gøtterup har flyttet klinikken Pure Care til Nygade 18B, der ligger i Bioslippen i Ringkøbing. Huset er også kendt som "parfumehuset". Foto: Jørgen Kirk
Lotte Kaalund har indrettet "parfumehuset" i Bioslippen flot til Pia Maria Gøtterup, så hendes klinik Pure Care, nu ligger tæt på gågaden.

Ringkøbing: - Det er næsten som at komme hjem. Sådan siger Pia Maria Gøtterup, der netop har flyttet sin klinik Pure Care fra Herningvej og ind til "parfumehuset" i "Bioslippen" i Ringkøbing.

Huset ligger bag "Hos Anna" i Nygade i Ringkøbing og kan måske være svært af finde, hvis man ikke lige har hørt om "parfumehuset" eller "Bioslippen". Men mange kender allerede huset, og således også den nye lejer.

- Jeg var næsten 20 år i Lotte Kaalunds butik Miss Q, efter at jeg blev uddannet som kosmetolog i 1987. Jeg har også undervist rigtig mange elever i aftenskoleklasser i skønhedspleje og makeup her i lokalet, fortæller Pia Maria Gøtterup.

- Lotte Kaalund brugte selv huset, da hun havde Miss Q Universe, men hun har altid sagt, at hvis det blev ledigt på et tidspunkt, så skulle jeg have min klinik her. Og nu har hun indrettet det perfekt til mig, siger Pia Maria Gøtterup.

I klinikken tilbyder Pia en lang række skønheds-behandlinger og produkter. Hun står alene i klinikken, derfor vil hun kun have åbent for salg af produkter to gange om ugen.

- Jeg er blevet klogere med alderen, og arbejder ikke helt så mange timer mere. Der skal jo også være tid til familien og islænderhestene, siger Pia Maria Gøtterup med et smil.

De mærker, der har fulgt hende lige siden starten, er franske Decleor og amerikanske BareMinerals. På Herningvej tog hun det danske mærke Mirins ind, og nu har hun også taget Priori ind i butikken. Men det er altså behandlingerne, der fylder mest i hendes hverdag, og det er hun rigtig glad for.

- Som kosmetolog kommer du tæt på dine kunder. Det kan jeg rigtig godt lide. Det er dejligt at kunne gøre en forskel for folk - både med det skønhedsmæssige, men også med en god snak under behandlingerne, siger Pia Maria Gøtterup.

Den nye placering tæt ved gågaden vil hun bruge til at blive en lidt større del af byens liv.

- Når bygningen overfor er færdigindrettet til boliger, kommer der er skilt for Pure Care, som man kan se fra gågaden. Jeg får også en masse butikskolleger tæt på. Jeg kan måske også blive en del af de ting, der sker i midtbyen ved Open By Night og ved andre arrangementer, siger Pia Maria Gøtterup.

Privat bor hun i Kloster sammen med sin mand Kenneth Klokker. Hun har to børn; Frederikke, der læser til psykolog i Aalborg, og Alexander, der bliver student i år og som derefter tager ud at rejse med den transsibiriske jernbane.

Pia har 300 kunder i sit kartotek, så skønhedsbehandlinger tager det meste af tiden. Men to dage om ugen vil hun have åbent for salg af de skønhedsprodukter, som Pure Care også sælger. Foto: Jørgen Kirk
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Mindeord For abonnenter

Til minde om et liv: Gurli smurte madpakker til de børn, der ikke havde én med

Hvide Sande

Hvide Sande-fisker fangede torsk med plastikemballage i maven

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

Vestjylland For abonnenter

Mellem hærværksmænd og Facebook-krigere: Alle siger, de vil redde ulven

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Vestjylland

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Annonce