Annonce
Navne

Pia er tilbage i "parfumehuset"

Pia Maria Gøtterup har flyttet klinikken Pure Care til Nygade 18B, der ligger i Bioslippen i Ringkøbing. Huset er også kendt som "parfumehuset". Foto: Jørgen Kirk
Lotte Kaalund har indrettet "parfumehuset" i Bioslippen flot til Pia Maria Gøtterup, så hendes klinik Pure Care, nu ligger tæt på gågaden.

Ringkøbing: - Det er næsten som at komme hjem. Sådan siger Pia Maria Gøtterup, der netop har flyttet sin klinik Pure Care fra Herningvej og ind til "parfumehuset" i "Bioslippen" i Ringkøbing.

Huset ligger bag "Hos Anna" i Nygade i Ringkøbing og kan måske være svært af finde, hvis man ikke lige har hørt om "parfumehuset" eller "Bioslippen". Men mange kender allerede huset, og således også den nye lejer.

- Jeg var næsten 20 år i Lotte Kaalunds butik Miss Q, efter at jeg blev uddannet som kosmetolog i 1987. Jeg har også undervist rigtig mange elever i aftenskoleklasser i skønhedspleje og makeup her i lokalet, fortæller Pia Maria Gøtterup.

- Lotte Kaalund brugte selv huset, da hun havde Miss Q Universe, men hun har altid sagt, at hvis det blev ledigt på et tidspunkt, så skulle jeg have min klinik her. Og nu har hun indrettet det perfekt til mig, siger Pia Maria Gøtterup.

I klinikken tilbyder Pia en lang række skønheds-behandlinger og produkter. Hun står alene i klinikken, derfor vil hun kun have åbent for salg af produkter to gange om ugen.

- Jeg er blevet klogere med alderen, og arbejder ikke helt så mange timer mere. Der skal jo også være tid til familien og islænderhestene, siger Pia Maria Gøtterup med et smil.

De mærker, der har fulgt hende lige siden starten, er franske Decleor og amerikanske BareMinerals. På Herningvej tog hun det danske mærke Mirins ind, og nu har hun også taget Priori ind i butikken. Men det er altså behandlingerne, der fylder mest i hendes hverdag, og det er hun rigtig glad for.

- Som kosmetolog kommer du tæt på dine kunder. Det kan jeg rigtig godt lide. Det er dejligt at kunne gøre en forskel for folk - både med det skønhedsmæssige, men også med en god snak under behandlingerne, siger Pia Maria Gøtterup.

Den nye placering tæt ved gågaden vil hun bruge til at blive en lidt større del af byens liv.

- Når bygningen overfor er færdigindrettet til boliger, kommer der er skilt for Pure Care, som man kan se fra gågaden. Jeg får også en masse butikskolleger tæt på. Jeg kan måske også blive en del af de ting, der sker i midtbyen ved Open By Night og ved andre arrangementer, siger Pia Maria Gøtterup.

Privat bor hun i Kloster sammen med sin mand Kenneth Klokker. Hun har to børn; Frederikke, der læser til psykolog i Aalborg, og Alexander, der bliver student i år og som derefter tager ud at rejse med den transsibiriske jernbane.

Annonce
Pia har 300 kunder i sit kartotek, så skønhedsbehandlinger tager det meste af tiden. Men to dage om ugen vil hun have åbent for salg af de skønhedsprodukter, som Pure Care også sælger. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Giv lufthavnen en blød landing

For en god måneds tid siden lykkedes det atter Stauning Lufthavn at holde propellen i luften - i hvert fald for en tid. Den lille lufthavn med den dårlige økonomi fik bevilget et krisetilskud på 2,5 millioner kroner fra byrådet. Vel at mærke oveni de knap to millioner kroner, som kommune i forvejen årligt poster i den. De seneste godt 25 år har kommunen hældt omkring 50 millioner kroner i Stauning Lufthavn, og efterhånden må man spørge sig selv, hvornår kassen skal klappe i. Er det virkelig en kommunal kerneopgave at drive en lufthavn, hvor underskuddet vokser i takt med, at antallet af fly falder? Nu foreslår pilot og tidligere direktør for flyselskabet Cimber, Jørgen Nielsen fra Sønderborg, at lufthavnen omdannes til en flyveplads og eventpark. Han foreslår, at arealerne kan bruges til weekend-arrangementer med bilræs, koncerter, småflysreparationer og flyturisme. Han foreslår også at etablere dronecenter og skoleflyvning, aktiviteter lufthavnen allerede er i fuld gang med. Vel at mærke alle initiativer, som ikke kommer til at koste skatteborgerne knap to millioner i årlig støtte - foruden diverse dyre redningskranse. Prisen er, at lufthavnen ikke vil have samme grad af bemanding som nu blandt andet i kontroltårnet, men igen må man spørge sig selv, hvorfor Ringkøbing-Skjern partout skal have en lufthavn med fuld bemanding? Specielt ikke når alternativet er en prisbilligere løsning, der samtidig kan være rammen om kulturelle arrangementer. Det med kultur er nemlig noget, vi kan her i kommunen. Hvad havne angår, er man nok bedre til fiskeri- og lystbådehavne her i området - end til lufthavne. Kommunen er desuden allerede medejer af Midtjyllands Lufthavn i Karup. Det vil måske være en bitter pille at sluge for nogle, at man ikke kan opretholde en lufthavn, trods de mange millioner man har smidt efter den. Men på et tidspunkt må man trække en streg og erkende, at man ikke skal i den retning og se sig om efter en ny vej. Det kunne passende være den vej som en tidligere flychef - på eget initiativ i øvrigt - foreslår.

Annonce