Annonce
Hvide Sande

Polsk fisker lagt i kunstig koma: Faldt i vandet mellem kutter og kaj

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
Annonce

Opdateret: Kort efter klokken 18.30 fredag aften indløb en melding til beredskabet om en drukneulykke på Nordhavnskaj i Hvide Sande.

Per Jensen fra Redningsstationen i Hvide Sande fortæller, at stationen sendte bil og båd til stedet, da alarmen kom om, at en mand var faldet i vandet.

- To mand sprang i vandet og fik trukket ham op i samarbejde med det lokale brandvæsen. Ambulancen kom til nogenlunde samtidig med os, og lidt efter kom lægebilen, og så tog de over, fortæller Per Jensen.

Den forulykkede, en 48-årig fisker fra Polen, blev kørt til Skejby Sygehus i Aarhus med politieskorte. Her er han til aften blevet lagt i kunstig koma, men skulle ellers være stabil.

- Det er den melding, vi har fået fra Skejby. Vi tolker det som om, at han ikke er i livsfare, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, kort før midnat.

Ulykken skete, da manden var på vej til af afmønstre en kutter i havnen via landgangsbroen, hvorunder han faldt i vandet mellem kutteren og kajen. Manden skulle ifølge vagtchefen ellers have været på vej hjem til Polen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Børneforestilling HOV

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Coronavirus

Live: 1,3 millioner danskere tilbydes test for antistoffer mod corona

Annonce