Tarm

Pernille vægter de små succeser

Pernille Colkær er både personlig træner og ejer af fitnesscentrat Pure Performance. I fremtiden håber hun, hun kan gøre Pure Performance til noget større end udelukkende et center i Tarm. Foto: Jørgen Kirk

Pernille Colkær er både personlig træner og ejer af et træningscenter. Hun stiller sig ikke tilfreds med sig selv, men glæder sig over, når hendes klienter rykker sig.

Tarm:

Hvad er det første, du tænker på, når du møder på arbejde om morgenen?

Jeg er altid meget fokuseret på den enkelte klient, jeg nu skal træne, om det så er klokken 5 eller 9 om morgenen er det mit 110 procent fokus, når jeg møder ind. Jeg fokuserer meget på, hvordan de begynder deres dag. Jeg møder for det meste i god tid, så der er ryddet op i centret, så der er rene linjer og et godt udgangspunkt.

Hvordan vil du betegne din karriereplan?

Den er ret ambitiøs. Der ligger en plan klar for udviklingen de næste 7-10 år. Indtil videre er det gået rigtig fint. Jeg stiller mig ikke bare tilfreds, så jeg går efter at være fem procent bedre end det mål, der er sat. Jeg går meget op i, at man bliver ved med at udvikle sig. Jeg har ikke lagt mig fast på en bestemt løsning endnu, men jeg drømmer helt klart om, at Pure Performance bliver større end et fitnesscenter i Tarm.

Hvem eller hvad inspirerer dig?

Jeg har svært ved at stille mig selv tilfreds. Man kan altid gøre det lidt bedre. Det er et drive i min hverdag. Det kan både være godt og skidt, men hvis man formår at udnytte det rigtigt, kan det være rigtig positivt. Og så synes jeg, at det er en legeplads, jeg har bevæget mig ind på. Jeg sætter nye projekter i søen og får dem til at lykkes.

Hvem er dit forbillede?

Jeg har ikke noget decideret forbillede. For mig handler det om at stole på, at det, jeg har, holder 100 procent. Det handler om at holde fast i sine kerneværdier, og at projektet skal lykkes. Også selvom der er modgang.

Hvad skal du have bidraget med, før du synes, at en arbejdsdag har været god?

Jeg skal ikke bare træne folk; jeg skal udvikle folk. Det driver mig allermest at se folk lykkes, og at de blomstrer. Jeg skal have givet klienterne en oplevelse af, at de kan mere, end de troede, at de kunne. De skal have en ahaoplevelse. Det vokser mennesker af og det giver mig en perfekt arbejdsdag.

Hvad har været din største arbejdsmæssige succes?

Her kunne jeg være fristet til at sige Vestjylland på vægten, men det er faktisk de små succeser, der er størst, synes jeg. At en klient kan komme i nogle bukser, er blevet stærkere eller har fået mere styr på dagligdagen. Eller kan se værdien af at behandle deres krop og "hus" ordenligt.

Hvad har været din største arbejdsmæssige nedtur?

Når det går op, går det også ned på et tidspunkt. Det er lidt som at cykle i bjergene, men der er ikke rigtig kommet en stejl nedkørsel endnu. Der har dog været udfordringer. Jeg er god til at være træner, men det bagvedliggende, når man driver et center, såsom at lave regnskaber og lønsedler er et nødvendigt onde. Det er ikke der, jeg har mine forcer. Men jeg er meget fortrøstningsfuld.

Hvis 2019 skal blive et endnu bedre år for dig arbejdsmæssigt, hvad skal der så til?

Videreuddannelse af instrktører og så skal vi øge kendskabet til centret. Det kan vi kun gøre ved at skabe resultater. Hvis man behandler de klienter, man har, godt, skal de nok gøre god reklame for en.

Pernille Colkær

Alder: 29 år.Bopæl: Tarm.

Stillingsbetegnelse: Personlig træner og ejer af Pure Performance Fitness.

Arbejdsopgaver: Personlig træning og ledelse af centret.

Tidligere arbejdspladser: Har tidligere arbejdet i Tarm Idrætscenter som livredder, fitnessinstruktør og i kiosken.

Uddannelse: Kostvejleder og personlig træner. Derudover diverse kurser inden for coaching og træning.

Privat: Single uden børn.

Personlig træner Pernille Colkær har ikke nemt ved at være tilfreds med det, hun har opnået. Men hun glæder sig, hver gang nogle af hendes kunder har rykket sig, så de kan mere, end de selv troede muligt. Foto: Jørgen Kirk

Årets Lokale Erhvervskvinde

Netværket Erhvervskvinder i Ringkøbing kårer for anden gang Årets Lokale Erhvervskvinde.

Prisen går til en kvinde, der viser mod og handlekraft og gør en forskel i sit arbejdsliv.

I år var 11 blevet indstillet til prisen. En jury har efterfølgende nomineret tre, som præsenteres i Dagbladet. Det sker 1., 2. og 3. november.Vinderen kåres 6. november i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.Sidste år vandt Charlotte Buur Poulsen, direktør i Buur Invest, prisen.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt