Annonce
Skjern Håndbold

Perfekt start på slutspillet for Skjern Håndbold

Thomas Mogensen var med igen efter en skade, og han var i topform med fire scoringer allerede inden pausen, da Skjern Håndbold åbnede slutspillet med en sikker hjemmesejr over TTH Holstebro. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Skjern Håndbold stemplede ind i slutspillet med høj klasse, da de uden problemer hjemme vandt 28-21 over lokalrivalerne fra TTH Holstebro.

Skjern: Skjern Håndbold ligger på andenpladsen i slutspillets pulje 1 efter første spillerunde.

For hjemme mod TTH Holstebro blev det til en knusende sikker sejr på 28-21 efter føring på 16-11 ved pausen.

Ja Skjern kunne endda have vundet med ti mål, som de da også førte med kort før tid. Lidt sjuskeri betød dog, at TTH Holstebro slap en smule billigere.

Men det ændrer ikke ved, at Skjern viste topniveau.

Kampen startede med to scoringer af hvert hold på deres to første angreb. Så kiksede Skjern to angreb i træk - den ene gang straffekast på stolpen af Anders Eggert, og TTH Holstebro var stadig effektive, så gæsterne bragte sig foran 4-2.

TTH Holstebro førte helt frem til 9-8, men så ændrede kampen karakter efter en timeout af Skjern. Kasper Søndergaard kom på banen for Eivind Tangen, fordi angrebsspillet ikke havde kørt specielt godt.

Det kom det så til. Kasper Søndergaard sørgede for pres og timing. Det gav en enkelt scoring fra ham selv, og han havde frispilninger til flere scoringer fra stregen og til en fremstormende Thomas Mogensen i en god kombination.

Skjern gik foran 11-9, og resten af første halvleg var en nydelse. Spillet var godt, og der var en helt utrolig fight. Det gav René Rasmussen og Jesper Konradsson fremagende eksempler på med scoringer i kontraløb, hvor vilje var afgørende. Stemningen steg støt, og det samme gjorde Skjerns føring, der var på 16-11 ved pausen.

Det lignede allerede en afgørelse.

Og det var det. Kort efter pausen blev der øget til 19-11. Efter det var føringen aldrig på mindre end seks mål.

Skjern var så overlegne, at der blev skiftet flittigt ud i slutfasen. På et tidspunkt havde Skjern seks markspillere på banen, og ingen af dem havde været i startopstillingen. Det gav blandt andet noget så sjældent som an scoring af Tandri Mar Konradsson.

Skjern havde frygtet TTH Holstebros kontrafase. Den kontrafase blev aldrig nogen afgørende faktor. Det ses blandt andet af, at en spiller som Magnus Bramming kun scorede et enkelt mål i hele kampen for gæsterne.

Samtidig var det vigtigt, at Emil Nielsen stod bedre og bedre, som kampen skred frem.

Alt alt en fremragende start af Skjern Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce