x
Annonce
Håndbold

Perfekt start på 2020 for Rækker Mølle Håndbold

Mathias Skræddergaard var ganske enkelt i særklasse med ti mål og en rigtig god kamp i begge ender af banen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle Håndbolds herrer blev presset godt af GOG 2, men Rækker Mølle vandt alligevel sikkert, og det var træner Rasmus Hansen meget glad for.

Rækker Mølle: En perfekt start på 2020.

Sådan betegnede Rækker Mølle Håndbolds træner Rasmus Hansen søndagens sejr over GOG 2.

- Ja men det blev lige sådan en kamp, vi gerne ville have. For det første fik vi de to point, der gør, at det stort set er sikkert, vi kun er tre hold, der skal slåsse om de to øverste pladser. For det andet fik vi en god test, for dommerne gav os virkelig lov til at spille fysisk, og det passede begge hold. Det blev en tempofyldt og intens kamp på meget højt niveau, fordi det var to hold, der ville spille en ordentlig omgang håndbold, forklarede Rasmus Hansen.

De fleste hold, der møder GOG, forsøger at trække tempoet ud af kampene for at forsøge at neutralisere GOGs velkendte kontrafase.

- Men vi valgte at løbe med GOG. De løber nemlig ikke selv ret godt retur, så vi havde på fornemmelsen, at vi kunne ramme dem på tempo. Og det gjorde også, at vi kunne køre dem lidt møre, hvilket vi fik at se i slutfasen, fortalte Rasmus Hansen.

Rækker Mølle kørte fint de første 20 minutter.

- Så begyndte vi at skifte lidt ud for at give nogle spillere pause. Det gjorde, at der kom lidt for mange fejl, så vi førte kun med 14-13 ved pausen. Men det betød også, at vi så fra starten af anden halvleg igen kunne køre hårdt på med tungt pres. Det knækkede GOG lidt i midten af anden halvleg, hvor vi kom foran med tre-fire mål, og den føring holdt vi fast i, sagde Rasmus Hansen.

Han kunne fortælle om lidt dramatik i slutfasen.

- Der havde været en batalje mellem Christian Jespersen og en GOG-spiller. Christian skubbede ham omkuld. Ikke voldsomt men omkuld. Da Christian så løb mod bænken for at lade sig skifte ud, kom GOG-spilleren bagfra og sprang op på ryggen af Christian nær dommerbordet. Det gav direkte rødt kort, mens Christian ikke fik straf, fordi dommerne ikke havde set skubbet, fortalte Rasmus Hansen.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-GOG 2 30-25 (14-13)

Målscorere Rækker Mølle: Mathias Skræddergaard 10 (2), Tobias Simonsen 6, Mathias Hedegaard 5, Thomas Bertelsen 3, Nicklas Hammer 2, Kristian Hedall 1, Hans Chr. Fangel 1, Mathias Hejsel 1 og Christian Jespersen 1. Straffekast. Rækker Mølle 2 (2 mål), GOG 2 (1 mål). Udvisninger: Rækker Mølle tre, GOG et direkte rødt kort og tre udvisninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Borgmester: Det du gør nu, gør en forskel

Læserbrev: Hvis du har tunet ind på Danmarks Radio for nylig, så har du med garanti hørt ovenstående sætning, som jeg har gået og tænkt lidt over. Vores handlinger er jo aldrig uden konsekvenser. Men særligt lige nu, hvor det første chok over de drastiske tiltag har lagt sig, og vi har en solbeskinnet weekend foran os, så kan det, vi gør lige nu, gøre en stor forskel til det værre eller det bedre. Derfor vil jeg appellere til, at vi holder fast i de gode vaner, vi efterhånden kender så godt: Hold afstand, bliv hjemme hvis du er syg, vask hænder og sprit af ofte, host og nys i albuebøjningen og hold ekstra fokus på rengøringen. Endnu ved vi ikke, hvor stejl kurven over coronasmittede bliver, men det er netop det, vi hver især har noget at sige i: Ved at lade være med at forsamles i forårssolen, ved lade være med at bagatellisere situationen og give os selv dispensation fra retningslinjerne. Vi skal have bremset coronasmitten lige nu. Og det gør vi ved at holde fast og holde ved. For det, vi gør nu, gør en forskel. Vi har alle et ansvar at tage på os, for at vi kommer hurtigst og bedst muligt ud på den anden side. Som kommune gør vi primært to ting: Vi følger de nationale anvisninger til punkt og prikke og har lukket ned for stort set alt, der ikke kan betegnes som kritiske funktioner. Vi opruster på antallet af aflastningspladser, og vi klæder personalet fagligt på til at kunne håndtere opgaven, når vi skal tage imod borgere, der bliver udskrevet fra hospitalerne i en dårligere helbredstilstand end normalt. Og så gør vi alt, hvad vi kan, for at støtte op om det lokale erhvervsliv: Senest har vi opfordret lokale advokater, revisorer og rådgivere til at yde gratis hjælp til lokale erhvervsdrivende i vanskeligheder. Vi har peget på muligheden for at sende medarbejdere på efter- og videreuddannelse som et alternativ til hjemsendelse eller fyring. Og vi har fremrykket investeringer i anlæg for 20 mio. kroner. På samme måde kan vi alle som private borgere gøre en forskel ved at lægge vores penge lokalt. Det, vi gør nu, gør en forskel. Forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky, som fornyligt gæstede Ringkøbing-Skjern bibliotekerne, har givet sit bud på en opskrift til at komme godt igennem coronakrisen. Hun skriver blandt andet: ”Mennesker er lidt som appelsiner – det er først når man presser dem, at man finder ud af, hvad de egentlig indeholder. I krige og kriser er der altid mennesker, der får lov til at udvikle et stort og fantastisk mod. Eller blot øve sig på venlighed.” Lad os vise os selv og hinanden, at der er saft og kraft i os, at vi formår at holde ved og gøre en positiv forskel. Og hav så en god weekend.

Ringkøbing-Skjern

Politiker sendt hjem: - Jeg er privilegeret, for jeg behøver ikke være bange for at miste mit arbejde, inden det her er ovre

Annonce