Annonce
Håndbold

Perfekt optakt til julefrokost - Rækker Mølle Håndbold slog Give med 28-25

Morten Ronald stod endnu en gang en rigtig fin kamp for Rækker Mølle Håndbold, da Rækker Mølle hjemme vandt over Give Fremad. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med en sejr på 28-25 over Give Fremad holder Rækker Mølle Håndbold sig til i toppen af 2. division herrer, hvor resten af sæsonen formentlig skal vindes, hvis Rækker Mølle skal rykke direkte op.
Annonce

Rækker Mølle: En perfekt optakt til julefrokost.

Det var det, Rasmus Hansen kaldte lørdagens kamp og sejr på 28-25 hjemme over Give Fremad lørdag eftermiddag.

For Rasmus Hansen kunne fortælle, at Rækker Mølle havde fuldstændigt styr på kampen.

- Hele vejen igennem. Der var ikke antydning af problemer. Vi holdt fokus til langt hen i kampen, og det gjorde, vi kunne fordele spilletiden ganske pænt til alle, så alle fik en succeshistorie at gå til julepause på. Det var, som vi kunne ønske det, forklarede Rasmus Hansen.

Fra start kørte det fint for Rækker Mølle. Forsvaret var solidt, Morten Ronald stod godt, og med fine kontraløb bragte Rækker Mølle sig foran 6-2.

- Så fulgte syv minutter, hvor vi lavede tekniske fejl og sjuskede lidt her og der. Det betød, Give fik udlignet til 6-6. Men tingene vendte lynhurtigt igen. Vi kom foran 11-6 med fem mål på stribe, og ved pausen førte vi 14-9. Det viste meget godt, hvor stærke vi var rent defensivt, fortalte Rasmus Hansen.

Selv om Rækker Mølle havde lidt problemer i det stationære angrebsspil, så kunne hjemmeholdet trække mere og mere fra.

- Da vi kom på 22-15, så kunne vi slappe af. Alle kom på banen, og vi havde ikke problemer med at køre sejren hjem, sagde Rasmus Hansen.

Nu venter der fem ugers kamppause inden den første kamp i 2020 den 13. januar mod GOG 2.

- Godt for os med den pause. Vi kan få trænet godt og grundigt inden resten af sæsonen, hvor vi nok ikke har råd til at tabe nogen kampe, hvis vi skal snakke med om direkte oprykning, og det er stadig det, der er vores mål, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-Give Fremad 28-25

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Simon Madsen 6 (1), Mathias Skræddergaard 5, Tobias Simonsen 4, Hans Chr. Fangel 3, Mathias Hedegaard 3, Thomas Bertelsen 3, Lasse Kirkeby 2, Nicklas Hammer 1 og Christian Hedal 1. Straffekast: Rækker Mølle 2 (1 mål), Give 5 (4 mål). Udvisninger: Rækker Mølle tre, Give to.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce