Annonce
Ringkøbing

Per Green køber Vestjysk Banks bygninger i Ringkøbing

Vestjysk Banks bygninger overdrages 1. juli til Green Ejendomme. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Banken vil dog stadig blive i lokalerne i Ringkøbing. Nu blot som lejer.
Annonce

Ringkøbing: Vestjysk Bank sælger sine ejendomme i Ringkøbing til Green Ejendomme, som banken for eftertiden vil leje af ejendomsmatadoren.

Vestjysk Bank slår dog fast, at salget af dens ejendomme i Ringkøbing ikke er et udtryk for, at banken har planer om at flytte - hverken til en anden lokation eller fra byen.

- Vi har lavet en lang lejekontrakt med Per Green på hele ejendommen. Det er klart, at vi også har en forståelse med Per Green om, at vi kan tage en snak om det, hvis vi på et tidspunkt vil snævre ind, men som udgangspunkt har vi lavet en lang lejekontrakt, siger administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen.


Vi kan sige det sådan, at vi i princippet intet behov har for at være ejendomsbesidder. Vi driver bank, og vi vil gerne have nogle gode lokationer, men vi behøver ikke at eje bygningerne.

Jan Ulsø Madsen, bankdirektør


Han understreger dog, at banken ikke har planer om lige foreløbigt at skære i de omkring 60 bankfolk, der holder til i den vestjyske banks Ringkøbing-filial.

- Men vi er også nødt til at kigge ind i den fremtid, vi sidder i, og der er en tendens til, at vi bliver færre og færre i bankerne, og det gør så, at bygningerne bliver lidt store, siger bankdirektøren.

Annonce

Vil ikke ændre

Han ser flere fordele ved at sælge bygningerne, der ligger på Torvet 2 og Mellemgade 5.

- Vi kan sige det sådan, at vi i princippet intet behov har for at være ejendomsbesidder. Vi driver bank, og vi vil gerne have nogle gode lokationer, men vi behøver ikke at eje bygningerne. Da Per Green spurgte, om vi var interesserede i at kigge på et eventuelt salg af ejendommen, så ville vi selvfølgelig gerne, for vi tror, at Per er bedre til at udvikle ejendomme, end vi er, siger Jan Ulsø Madsen.

Green Ejendomme og direktør Per Green overtager 1. juli bygningerne, og han understreger, at han ønsker at bevare deres udtryk.

- Med købet af bankens ejendomme udbygges Green Ejendommes portefølje af erhvervs- og boliglejemål med endnu en markant ejendom i Ringkøbing. Vestjysk Bank og jeg ser ens på, at vi skal koncentrere os om det, vi er gode til, og min metier er at drive og udvikle ejendomme. Banken har været min bank gennem mange år, og nu skal jeg så også sikre rammerne for den i Ringkøbing, siger Per Green i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce