x
Annonce
Tarm

Pengeregn over billardklub: 140.000 kroner vekslet til nye borde og renoverede lokaler

Her ses de nye billardborde. Klubbens medlemmer glæder sig til sammen med bidragydere og klubbens faste sponsorer at markere ibrugtagningen fredag 9. august fra kl. 13 til kl. 16. PR-foto
Med tilskud på i alt 140.000 kroner var det muligt at investere i nye borde og også få renoveret lokaler.

Tarm: Tarm Billardklubs medlemmer – der er 37 medlemmer - har i et stykke tid bemærket, at to af billardbordene opførte sig lidt mærkeligt. Når ballerne løber langsomt, kan de flere steder på bordene ændre retning. Det blev nødvendigt at anskaffe helt nye borde.

Bestyrelsen indhentede i marts 2018 tilbud på prisen for to nye borde – leveret og opstillet, og desuden kunne bord nummer 3 renoveres.

Henover foråret, sommeren og efteråret 2018 blev der afsendt i alt fire ansøgninger.

SE-vækstpuljerne 1. april 2018 20. august 2018 80.000 kroner. Ringkjøbing Landbobank Primo september 14. december 10.000 kroner. Nordea-fonden – lokalpuljen 10. september 11. december 25.000 kroner. DIF og DGI's foreningspulje 24. oktober 28. november 25.000 kroner. Tilskuddet blev dermed på i alt 140.000 kroner.

Klubben kunne se, at der også kunne blive råd til at give klublokalerne en ansigtsløftning. Dette kan kun lade sig gøre ved, at klubbens medlemmer stiller sig til rådighed med arbejdskraft.

Annonce

Ibrugtagning markeres

Nu er lokalerne og de nye borde taget i brug, og medlemmerne nyder de nye borde og de renoverede lokaler. Klubbens medlemmer glæder sig til sammen med bidragydere og klubbens faste sponsorer at markere ibrugtagningen fredag 9. august fra kl. 13 til kl. 16.

Bestyrelsen håber, at potentielle nye medlemmer den 9. august, eller når man har tid, vil slå vejen forbi klublokalerne, Skolegade 13 A i kælderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Borgmester: Det du gør nu, gør en forskel

Læserbrev: Hvis du har tunet ind på Danmarks Radio for nylig, så har du med garanti hørt ovenstående sætning, som jeg har gået og tænkt lidt over. Vores handlinger er jo aldrig uden konsekvenser. Men særligt lige nu, hvor det første chok over de drastiske tiltag har lagt sig, og vi har en solbeskinnet weekend foran os, så kan det, vi gør lige nu, gøre en stor forskel til det værre eller det bedre. Derfor vil jeg appellere til, at vi holder fast i de gode vaner, vi efterhånden kender så godt: Hold afstand, bliv hjemme hvis du er syg, vask hænder og sprit af ofte, host og nys i albuebøjningen og hold ekstra fokus på rengøringen. Endnu ved vi ikke, hvor stejl kurven over coronasmittede bliver, men det er netop det, vi hver især har noget at sige i: Ved at lade være med at forsamles i forårssolen, ved lade være med at bagatellisere situationen og give os selv dispensation fra retningslinjerne. Vi skal have bremset coronasmitten lige nu. Og det gør vi ved at holde fast og holde ved. For det, vi gør nu, gør en forskel. Vi har alle et ansvar at tage på os, for at vi kommer hurtigst og bedst muligt ud på den anden side. Som kommune gør vi primært to ting: Vi følger de nationale anvisninger til punkt og prikke og har lukket ned for stort set alt, der ikke kan betegnes som kritiske funktioner. Vi opruster på antallet af aflastningspladser, og vi klæder personalet fagligt på til at kunne håndtere opgaven, når vi skal tage imod borgere, der bliver udskrevet fra hospitalerne i en dårligere helbredstilstand end normalt. Og så gør vi alt, hvad vi kan, for at støtte op om det lokale erhvervsliv: Senest har vi opfordret lokale advokater, revisorer og rådgivere til at yde gratis hjælp til lokale erhvervsdrivende i vanskeligheder. Vi har peget på muligheden for at sende medarbejdere på efter- og videreuddannelse som et alternativ til hjemsendelse eller fyring. Og vi har fremrykket investeringer i anlæg for 20 mio. kroner. På samme måde kan vi alle som private borgere gøre en forskel ved at lægge vores penge lokalt. Det, vi gør nu, gør en forskel. Forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky, som fornyligt gæstede Ringkøbing-Skjern bibliotekerne, har givet sit bud på en opskrift til at komme godt igennem coronakrisen. Hun skriver blandt andet: ”Mennesker er lidt som appelsiner – det er først når man presser dem, at man finder ud af, hvad de egentlig indeholder. I krige og kriser er der altid mennesker, der får lov til at udvikle et stort og fantastisk mod. Eller blot øve sig på venlighed.” Lad os vise os selv og hinanden, at der er saft og kraft i os, at vi formår at holde ved og gøre en positiv forskel. Og hav så en god weekend.

Ringkøbing-Skjern

Politiker sendt hjem: - Jeg er privilegeret, for jeg behøver ikke være bange for at miste mit arbejde, inden det her er ovre

Annonce