Annonce
Tarm

Pengeregn over billardklub: 140.000 kroner vekslet til nye borde og renoverede lokaler

Her ses de nye billardborde. Klubbens medlemmer glæder sig til sammen med bidragydere og klubbens faste sponsorer at markere ibrugtagningen fredag 9. august fra kl. 13 til kl. 16. PR-foto
Med tilskud på i alt 140.000 kroner var det muligt at investere i nye borde og også få renoveret lokaler.

Tarm: Tarm Billardklubs medlemmer – der er 37 medlemmer - har i et stykke tid bemærket, at to af billardbordene opførte sig lidt mærkeligt. Når ballerne løber langsomt, kan de flere steder på bordene ændre retning. Det blev nødvendigt at anskaffe helt nye borde.

Bestyrelsen indhentede i marts 2018 tilbud på prisen for to nye borde – leveret og opstillet, og desuden kunne bord nummer 3 renoveres.

Henover foråret, sommeren og efteråret 2018 blev der afsendt i alt fire ansøgninger.

SE-vækstpuljerne 1. april 2018 20. august 2018 80.000 kroner. Ringkjøbing Landbobank Primo september 14. december 10.000 kroner. Nordea-fonden – lokalpuljen 10. september 11. december 25.000 kroner. DIF og DGI's foreningspulje 24. oktober 28. november 25.000 kroner. Tilskuddet blev dermed på i alt 140.000 kroner.

Klubben kunne se, at der også kunne blive råd til at give klublokalerne en ansigtsløftning. Dette kan kun lade sig gøre ved, at klubbens medlemmer stiller sig til rådighed med arbejdskraft.

Annonce

Ibrugtagning markeres

Nu er lokalerne og de nye borde taget i brug, og medlemmerne nyder de nye borde og de renoverede lokaler. Klubbens medlemmer glæder sig til sammen med bidragydere og klubbens faste sponsorer at markere ibrugtagningen fredag 9. august fra kl. 13 til kl. 16.

Bestyrelsen håber, at potentielle nye medlemmer den 9. august, eller når man har tid, vil slå vejen forbi klublokalerne, Skolegade 13 A i kælderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Leder For abonnenter

Det er æ' så ring' endda

Vi har hørt om de sorte skyer over virksomheder, der uafbrudt er på jagt efter kvalificeret arbejdskraft. Vi har hørt om fremtidens store problemer med, at Vestjylland bliver affolket, og alt kommer til at ligge øde hen, fordi ingen gider flytte til området. Vi har hørt om, at et af de få områder, der vil opleve fremgang, er sprogskoler, fordi alle nye medarbejdere bliver hentet i udlandet og skal lære dansk, før de kan løse arbejdsopgaverne. Nogle af de triste forudsigelser og negative fremtidsudsigter har måske en smule på sig, men inden vi alle sammen falder ned i et sort beskæftigelseshul, er det værd at give de positive historier et par ekstra pæne ord med på vejen. Lige nøjagtig i den positive afdeling var der hele to eksempler i den forgangne weekend. Tiden nærmer sig nemlig, hvor oplevelsescentret Naturkraft åbner dørene for første gang, og med en forventning om godt 200.000 besøgende om året skal der selvfølgelig ansættes mange. I runde tal skal der være 100 sæsonarbejdere og 25 fastansatte i sving, og det kan lyde som noget af en udfordring at finde det antal medarbejdere, hvis det sorte beskæftigelseshul virkelig er så stort, som nogen mener. Om Naturkraft-direktør Peter Sand aldrig har hørt om de negative meldinger om den fremtidige jobsituation, skal stå hen i det uvisse, men uanset hvad ser han - heldigvis - ingen sorte skyer. Heller ikke efter, at oplevelsescentret havde åbent hus, hvor interesserede var inviteret til at kigge forbi til en snak om jobmulighederne. Han vurderer ikke, det bliver et problem at rekruttere - det bliver mere et spørgsmål om at finde de rigtige. Den med, at ingen gider flytte til "sidste stop før Vesterhavet", kender han åbenbart heller ikke noget til, for der bliver vist interesse fra store dele af landet: "Jeg kan godt tilbagevise det dér med, at folk ikke vil til Vestjylland. Når vi har noget, der er interessant nok, så kommer de". Det er også på sin plads at nævne, at i weekenden deltog fire vestjyder ved DM i Skills - en konkurrence for unge på en erhvervsuddannelse. To af de fire, en bager og en anlægsstruktør, gik helt til tops. Så det ser ud til, at der også i 2020 er andet end turistbranchen at byde på her i det vestjyske, når de unge mennesker skal tage skridtet ind på arbejdsmarkedet. Så det er vel æ' så ring' endda.

Annonce