Annonce
Ringkøbing-Skjern

Payman 'Akbari' Eshan: Allerede efter første omgang følte jeg mig sikker på en sejr

Payman 'Akbari' Eshan fra Ringkøbing Bokseklub var i fuld kontrol i hele kampen i super fjervægt - 59 kilo - mod franske Lucas Cabeo, og Payman vandt sikkert 3-0. Foto: Alex Hermann
Med en koncentreret indsats fik Payman 'Akbari' Eshan sin fjerde sejr af fire mulige som professionel, da han vandt sikkert med dommerstemmerne 3-0 over Lucas Cabeo fra Frankrig ved TK Promotions Fight Night i Gilleleje.
Annonce

Gilleleje: - Det er rigeligt.

Payman 'Akbari' Eshans træner Kasper Holgersen var helt rolig på sin boksers vegne, da kamplederen samlede dommerstemmerne ind efter Paymans kamp mod franske Lucas Cabeo.

Kasper Holgersen havde ret. Kort efter blev Payman udråbt som vinder med dommerstemmerne 3-0. Alle dommere havde 40-36 på deres scorekort som tegn på, at Payman havde vundet samtlige fire runder.

Lucas Cabeo var klart den stærkeste modstander, Payman har haft i sine nu fire kampe og fire sejre. Pæne resultater som professionel oven på en flot rekordliste som amatør.

Men Payman var velforberedt. Rolig og velovervejet boksning i første runde blev brugt til at lure franskmanden af, og på intet tidspunkt kom Cabeo med noget, der bragte Payman ud af fatning.

I slutningen af anden omgang blev Payman ramt af en solid højrehånd, og det understregede bare Kasper Holgersens talrige råb til Payman om at holde venstre hånd oppe i paraderne. For det stod klart, at hvis Cabeo skulle vinde, skulle det være på et slag hen over Paymans parader.

Det skete aldrig. Payman var i pæn kontrol, og han hentede således endnu en flot sejr hjem til Ringkøbing Bokseklub.

- Jeg var aldrig i tvivl, da første omgang var forbi. Jeg blev presset på teknik men ikke på fysik. Når jeg blev ramt, betød det intet, for han slog ikke hårdt, sagde Payman efter kampen.

Han syntes ikke, kampen havde været specielt hård.

- Nej egentlig ikke. Jeg havde en kamp i Struer, der var værre. Den her kørte jeg sikkert hjem, sagde en glad Payman 'Akbari' Eshan.

Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce