Sport

Patrekur Jóhannesson færdig som landstræner i Østrig

Skjerns kommende træner Patrekur Jóhannesson. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Håndbold: I næste sæson kan Patrekur Jóhannesson koncentrere sig fuldt ud om trænerjobbet i Skjern Håndbold. Det var ellers meningen, at Patrekur Jóhannesson sideløbende med jobbet i Skjern skulle fortsætte som landstræner for Østrig, men det samarbejde er ophørt med øjeblikkelig virkning.

Keglebillard: Spjald Billardklub fik to sejre og en uafgjort ud af klubbens seneste seks holdkampe.

Den ene sejr kom i Vestserien 1, hvor det blev 6-2 ude over Lem. Kenneth Pedersen vandt, og han spillede flot med gennemsnit på 30,76. Niels Peder Nielsen var endnu bedre med sejr og snit på 38,46 efter en helt fantastisk serie på 258 point. Kim Staunsbjerg vandt med snit på 41,66, og så tabte Sune K. Olesen med snit på 9,77.

Vestserien 2 spillede 4-4 hjemme mod Lem 2. Vindere var Mads Bjerg Jensen med 12,90 og Thomas Gravesen med 17,39 i snit. Tabere var Jan Pradsgaard med 20,90 og Ove Svendsen med 24,10 i snit.

Serie 1 tabte 6-2 hjemme mod Tarm. Jens Chr. Jensen var med igen, og han vandt som den eneste med snit på 9,37. Kurt Jensen tabte med 7,29 i snit, René Due Hansen med 4,80 og Tage Christensen med 5,21 i snit.

Serie 2-1 vandt 8-0 hjemme over Grønbjerg. Bent Søndergaard og Paul Erik Nisgaard spillede begge med snit på 8,00, Ove Kristensen spillede med 7,69, og Torben Meldgaard spillede med 6,89.

Serie 2-2 tabte 8-0 ude mod Herning. Svend Hansen spillede med 3,60, Leo Olesen med 3,48, Ole K. Olesen med 3,02 og John Christensen med 5,80.

Serie 3 tabte 6-2 hjemme mod Borris. Eneste vinder var Henning Snogdal med snit på 2,48. Henning Bækdal tabte med 3,50, Edvard Nielsen tabte med 3,50, og Jens Erik Meldgaard tabte med 1,90 i snit.

Håndbold: Resultaterne i HTH ligaen onsdag aften var gode for Ringkøbing Håndbold.

TTH Holstebro tabte nemlig hjemme mod Herning/Ikast Håndbold, og Silkeborg/Voel KFUM tabte hjemme mod Viborg HK. Det betyder, Silkeborg/Voel KFUM stadig har en plads i slutspillet at spille for, når de i sidste runde spiller ude mod EH Aalborg. Silkeborg/Voel KFUM skal vinde den kamp, for at Ringkøbing har en chance for at undgå direkte nedrykning.

Håndbold: To kampe på to dage blev åbenbart for meget for Ringkøbing Håndbold 2 i jyllandsserien damer.

For efter Ringkøbing 2 havde tabt 26-23 hjemme mod Oddense/Otting i tirsdags, måtte Ringkøbing 2 melde afbud til torsdagens udekamp mod Søndermarkens. Ringkøbing 2 mangler nu kun en enkelt, inden sæsonen er forbi.

Håndbold: 20 fantastiske minutter med godt angrebsspil, solidt forsvar og redninger i målet.

Sådan startede Skjern Håndbold 2 kampen ude mod HK Give Fremad i 2. division torsdag aften.

- Vi havde styr på det. Men pludselig kom der et par dumme afslutninger. De blev fulgt op af et par personlige fejl i forsvaret, og så vendte kampen, fortalte Skjerns træner Allan Jørgensen, der gik til pause bagud 17-12.

Resten af kampen blev ikke meget anderledes end afslutningen af første halvleg.

- Lige meget hvad vi prøvede, så lykkedes det ikke. Vi smed alt for mange bolde væk, og det var ikke vores aften. Nu venter den sikkert helt afgørende kamp hjemme mod AGF på tirsdag, sagde Allan Jørgensen.

Give-Skjern Håndbold 2 38-29 (17-12).

Målscorere Skjern 2: Nicolai Nielsen 8, Kristian Hindø 6, Mathias Gliese 4, Mathias Tang 4, Daniel Semandini 3, Jakob Kjær 2, Tobias Rasmussen 1 og Jeppe Anneberg 1. Straffekast: Give 6 (6 mål), Skjern ingen. Udvisninger: Give en, Skjern fire.

0/0
Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Tophistorier

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds damer er ude af topstriden