Annonce
Skjern Håndbold

Patrekur Jóhannesson færdig i Skjern Håndbold: Assistenttræner tager over med det samme

Åh nej. Tingene er slet ikke gået Patrekur Jóhannessons og Skjern Håndbolds vej i denne sæson. Derfor har klubben stoppet samarbejdet med den islandske træner øjeblikkeligt. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern Håndbold kæmper med tingene i øjeblikket, og der er brug for ny energi i truppen. Derfor har Skjern Håndbold med øjeblikkelig virkning sat Claus Dalgaard-Hansen ind som cheftræner med Thomas Klitgaard som assistent, mens Patrekur Jóhannesson havde sidste arbejdsdag tirsdag.

Skjern: Patrekur Jóhannesson er færdig i Skjern Håndbold. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse onsdag formiddag.

Tidligere på sæsonen kom det frem, at Patrekur Jóhannesson ikke ville fuldføre den treårige aftale, han havde lavet med Skjern Håndbold, da savnet af familien hjemme på Island var for stort, så træneren ville overlade roret til assistenttræner Claus Dalgaard-Hansen allerede til sommer.

Den proces er nu rykket nogle måneder frem. Sikkert delvist som en konsekvens af den elendige præstation, Skjern Håndbold leverede i nederlaget hjemme mod Mors-Thy Håndbold søndag aften.

En beslutning, der var vemodig – men rigtig, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen i pressemeddelelsen.

- Jeg har den dybeste respekt for Patrekur Jóhannessons professionelle tilgang til trænerjobbet, og han er en mand, der er kommet med alt i sin tid hos os. Men det er ingen hemmelighed, at vi kæmper med tingene i øjeblikket, og har brug for ny energi i truppen frem mod slutspillet, siger Carsten Thygesen.

Claus Dalgaard-Hansen forfremmes derfor med øjeblikkelig virkning, mens den tidligere Skjern-anfører og nuværende medlem af det sportslige udvalg, Thomas Klitgaard, skal assistere Claus Dalgaard-Hansen sæsonen ud på trænerbænken. Hansen og Klitgaard står i spidsen for de grønne for første gang sammen på fredag, når Ribe-Esbjerg venter på udebane.

Det er endnu ikke lykkedes at få kommentarer fra Patrekur Jóhannesson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce