Annonce
Skjern Håndbold

Patrekur Jóhannesson er altid glad for at vinde en kamp

Patrekur Jóhannesson var ganske godt tilfreds med at vinde sæsonens første hjemmekamp. Foto: Jørgen Kirk
Skjern Håndbolds træner Patrekur Jóhannesson var overordnet tilfreds efter sejren over Lemvig/Thyborøn, men han ved også, spillet skal være bedre, hvis Skjern skal følge op med en ny sejr lørdag ude mod TTH Holstebro.

Skjern: For godt to uger siden vandt Skjern Håndbold med 12 mål ude over Lemvig/Thyborøn i pokalturneringen. 38-26.

Det kunne Skjern ikke helt leve op til i ligaen med sejr på syv mål. Men selv om Lemvig/Thyborøn scorede 27 mål, så var træner Patrekur Jóhannesson ganske godt tilfreds.

- Den første kamp på hjemmebane i en ny sæson er altid svær. Nye spillere og ny trænerduo. Der vil altid være en smule usikkerhed. Alligevel var vi i kontrol, og det er altid godt at vinde, sagde Patrekur Jóhannesson.

Selv om Skjern havde slået Lemvig/Thyborøn klart i Lemvig, så havde han stor respekt for aftenens modstander.

- Vi skal i det hele taget have respekt for alle. Og Lemvig/Thyborøn har altså en stribe gode spillere. Vi kan ikke tillade os at tro, at en hjemmekamp mod det hold bare lige er en kamp, vi vinder let. Vi skulle da også arbejde for sagen, fortalte Patrekur Jóhannesson.

Han brugte 14 spillere. Anders Eggert dog kun til straffekast og Oliver Juhl kun i små fem minutter. Det betød mange forskellige opstillinger, og flere spillere blev brugt på forskellige pladser i eksempelvis forsvaret.

- Jeg har så mange gode spillere, og jeg har så stor tiltro til dem alle, at jeg kan og vil bruge alle. Min plan er ikke at starte med syv mand og så lade dem køre mest muligt af kampen igennem. Selvfølgelig vil der være kampe, hvor jeg skifter mindre ud, hvis jeg føler, jeg til lige den kamp har fundet den ideelle opstilling. Men udgangspunktet er, at alle spiller, sagde Patrekur Jóhannesson.

Han ved, det tager tid at få spillet det hele sammen på den måde, han ønsker det. Og træneren ved også, det hele kan blive endnu bedre.

- Allerede på lørdag skal det være bedre. En udekamp mod TTH Holstebro er en meget vanskelig opgave. Den kamp vil kræve mere af os, end det vi viste i aften. Det er vi alle klar over, sagde Patrekur Jóhannesson.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce